To LG G6 Oreo update ξεκινά στις 30 Απριλίου. Ακολουθούν τα LG V20 και LG G5

G6, To LG G6 Oreo update ξεκινά στις 30 Απριλίου. Ακολουθούν τα LG V20 και LG G5

Η LG μπορεί να βρίσκεται ένα βήμα από την ανακοίνωση της επόμενης ναυαρχίδας της G7 ThinQ αλλά δεν ξεχνά και τους πιστούς της φίλους. Η κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση του λειτουργικού Android Oreo στο G6 θα ξεκινήσει να λανσάρεται παγκόσμια την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 30 Απριλίου.

Το roll out θα ξεκινήσει από την τοπική χώρα και θα επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες αγορές ανά τον κόσμο. O Κορεάτης κατασκευαστής -όπως είχε υποσχεθεί- συνεχίζει να σκορπά χαμόγελα στους χρήστες των προηγούμενων γενιών LG. Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση σε Android Oreo του V30 ακολουθεί το update του G6 αλλά δεν σταματά εδώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας το πολυπόθητο update θα λάβουν τόσο οι κάτοχοι των συσκευών G5 όσο και των V20, συσκευές που παρουσιάστηκαν το 2016.

Η αναβάθμιση για το G6 είναι διαθέσιμη τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα. Οι χρήστες θα λάβουν την ειδοποίηση ενημέρωσης λογισμικού από το smartphone τους για over the air update ή μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή και να αναβαθμίσουν τη συσκευή κάνοντας χρήση του προγράμματος LG Bridge.

Η αναβάθμιση του G6, όπως και στο V30, περιλαμβάνει τις νέες ΑΙ λειτουργίες που παρουσίασε η κορεάτικη εταιρεία στο Mobile World Congress 2018 μαζί με το LG V30S ThinQ.

Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες διάθεσης της αναβάθμισης των LG G5 και V20 σε Android Oreo. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι έχουν μπει στο πρόγραμμα και ότι η LG έχει πλέον δεσμευτεί.

G6, To LG G6 Oreo update ξεκινά στις 30 Απριλίου. Ακολουθούν τα LG V20 και LG G5

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Ναι οπως εβγαλε την 7αρα στο lgg4 και εμεινε μονο στη κορεα. Μονο μια αναναθμιση το εν λογω κινητο. Μας δουλευει η lg.

Ironman mark 43

Το lg g4 του γαμπρού μου έχει εδώ και καιρό τη nougat….

Ironman mark 43

Επίσης στα 350 € που έχει τώρα στα σκρουτζομαγαζα το lg g6 είναι μια πολύ καλή αγορά, και ας έχει τον 821, το κινητό πάει σφαίρα.

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Η nougat στο LG G4 είναι beta , δεν έχει δοθεί ποτέ επίσημα, μην λέμε ότι να’ναι.

ironman mark 43

ε, να το βγαλω μια φωτο να το δεις τοτε,:)

Αργυρης

αναβάθμιση θα ξεκινήσει να λανσάρεται τις 30 Απριλίου, εγω δεν την εχω παρει. αν υπαρχή καπιος που να την εχει πάρει ας μας ενημέρωση.

Ironman mark 43

Παιδιά από σήμερα έχουν αρχίσει και αναβαθμίζονται τα lg g6 σε Oreo. Αρκετά μεγάλη σε μέγεθος, 1.6 GB!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.