Software

Το Nokia 7 Plus αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie το Σεπτέμβριο

H HMD Global έχει υποσχεθεί ότι θα αναβαθμίσει όλα τα Nokia smartphones με τη νεότερη έκδοση λειτουργικού Android 9.0 Pie κάποια στιγμή στο μέλλον. Προς το παρόν, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το Nokia 7 Plus θα είναι η πρώτη συσκευή που θα λάβει το μεγάλο update.

Ύστερα από τη δοκιμαστική περίοδο με την έκδοση Beta 4 build του προγράμματος, το Nokia 7 Plus θα λάβει το stable OTA update μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Σε αυτήν την περίπτωση το φινλναδικό smartphone θα γίνει το πρώτο μοντέλο με Snapdragon 660 SoC που θα λάβει το Android 9.0 Pie OS.

Σύμφωνα με τον Chief Product Officer της HMD Global, Juho Sarvikas, η διάθεση μπορεί να διαφέρει από ανά περιοχή και να γίνει σε διαφορετικές ημερομηνίες αλλά οι περισσότεροι χρήστες θα λάβουν την αναβάθμιση μέσα στον ερχόμενο μήνα.

Οι υπόλοιπες συσκευές Nokia θα αναβαθμιστούν στην έκδοση Pie μέσα στους επόμενους μήνες. Βάση σπουδαιότητας εκτιμάται ότι τα Nokia 8 Sirocco και Nokia 6.1 θα είναι οι συσκευές που θα λάβουν την stable build του Android 9.0 Pie πριν το τέλος του έτους.

Πηγή

Σχόλια

  • ο θειος πηρε android 9 στο νοκια 7 plus του ηρθε μαζι με τα pixel μετα απο μια μερα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.