To τελευταίο update των Windows 10 φέρνει προβλήματα με τους εκτυπωτές

, To τελευταίο update των Windows 10 φέρνει προβλήματα με τους εκτυπωτές

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες Windows 10, οι οποίοι παραπονιούνται ότι το πρόσφατο update προκαλεί προβλήματα σε σχέση με τους εκτυπωτές. Σε πολλές περιπτώσεις το πρόβλημα είναι τόσο επίμονο που απαιτείται οπωσδήποτε επανεκκίνηση.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στη λειτουργία των εκτυπωτών που είναι συνδεδεμένοι με ένα Windows PC, όταν προσπαθεί κανείς να ανοίξει το παράθυρο διαλόγου εκτύπωσης μέσα από το Office, το Notepad ή άλλες εφαρμογές. Το αποτέλεσμα είναι ότι σε συχνά εμφανίζεται το επονομαζόμενο Blue Screen of Death με το ενοχλητικό μήνυμα “Your PC ran into a problem and it needs to restart”.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε δοθεί κάποια λύση από την πλευρά της Microsoft, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι προτιμότερο είναι να επιστρέψει κανείς το σύστημά του σε μία έκδοση πριν από το update.

Για να το κάνετε αυτό πηγαίνετε Settings (Ρυθμίσεις) – Update & Sevurity (Ενημέρωση & Ασφάλεια) – Windows Update – View Update History (Προβολή ιστορικού ενημερώσεων) – Uninstall Updates (Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων) και μετά σας ανοίγει ένα παράθυρο όπου επιλέγετε την τελευταία ενημέρωση που θέλετε να απεγκαταστήσετε.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimis

Καλησπέρα, να’ταν μόνο αυτό το πρόβλημα με το τελευταίο update….
Η γραμμή εργαλείων δεν κρύβεται πρέπει να την έχεις μόνιμα ενεργή.
Η κατάργηση συσκευών δεν ειδοποιεί ότι κάτι καταργήθηκε με ασφάλεια…
Αυτά έχω εντοπίσει για την ώρα…

Fanis Margonis

φιλε για πιο update προκειτε? Συγκεντρωτική ενημέρωση για Windows 10 Version 20H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5000802) αυτο???

Βας

Με άγχωσες… δεν κάνω πλάκα…

Fanis Margonis

γιατι?

Βας

Οποίος το 2021 δίνει πάνω από 1180€ για υπολογιστή και δεν παίρνει MacBook Air m1 είναι κορόιδο…

Μιχάλης Γιαννάκος

Σώπα ρε φίλε!!

Βας

Με συγχωρείς για το κορόιδο… γενικά μιλούσα… δεν πίστευα ότι θα απαντήσει κάποιος…

Παρασκευάς

Όποιος το 2021 δίνει 1180€ για υπολογιστή είναι κορόιδο…

Last edited 3 years πριν by Παρασκευάς
Θανάσης

Όποιος δίνει για να πάρει 1500 και βαλε για να πάρει MacBook και για να βλέπει το μήλο όχι απλώς είναι κορόιδο αλλά και άσχετος από υπολογιστές γιατί με αυτά τα λεφτά περνεις η φτιάχνεις υπολογιστή 5 φορές ανώτερο τόσο απλά μέχρι και η Huawei πέρασε από πάνω γιατί κάποια κορόιδα ξυπνησαν και αμέσως άρχισε ο πόλεμος με την Google

Βας

Με λογισμικό για τα σκουπίδια δεν πα να χεις δώσει και 3.000€… πάλι δεν θα εκτυπώνει… γελάω…

SUPS 👨‍⚖️

αν παίρνεις mac για office και browsing εντάξει είναι γελοίο και αστείο….Αν θέλεις όμως να τρέξεις βαριά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο έχουν απίστευτη απόδοση σε σύγκριση και με σταθερούς υπολογιστές συν και την μακράν καλύτερη αυτονομία σε λάπτοπ… gaming επίσης επιλέγεις windows λόγω optimization…

Βας

Δεν συμφωνώ… εξαρτάται γιατί τον θέλεις…

Giannis K.

εμενα μετα την καταργηση του flash player μου εχει δημιουργησει σειρα προβληματων με καποιες εφαρμογες π.χ. με το λογισμικο της καρτας ηχου sounblaster omni 5.1

Βας

Νομίζω ότι ο γενικός κανόνας είναι:
Mac αν θες για εργασία…
PlayStation αν θες παιχνίδι…
Windows αν σου αρέσει να ψάχνεις για να λύνεις προβλήματα ώστε να κάνεις και τα δυο… σε μερικούς αρέσει και η διαδικασία επίλυσης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.