Software

Το Xiaomi Mi Mix 2s αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

Φαίνεται πως όλο και περισσότερα smartphone αναβαθμίζονται σταδιακά στο λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, με το Mi Mix 2s της Xiaomi να είναι το επόμενο, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Mi Mix 3 στις 25 Οκτωβρίου.

Το Xiaomi Mi Mix 2s είναι ένα από τα επτά smartphone που δεν έχουν κατασκευαστεί από τη Google, το οποίο είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει την preview έκδοση του Android P στο beta πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει η Google μερικούς μήνες πριν. Πλέον, είναι και επίσημο πως η συσκευή της Xiaomi θα αναβαθμιστεί στο Android 9 Pie, όπως και η ίδια η εταιρεία επιβεβαιώνει μεσω του σχετικού poster που δημοσίευσε.

Δυστυχώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η λίστα με τις αλλαγές που φέρνει το Android 9 Pie στο Mi Mix 2s αλλά αυτό που αναμένεται είναι το MIUI 10 να βρίσκεται σε κάθε “γωνιά” της συσκευής, ενώ στοιχεία του Android Pie όπως adaptive battery, adaptive brightness, app actions, app timers, slices και χειρισμός της συσκευής με gestures, θα βρίσκονται ενσωματωμένα στην αναβάθμιση που η συσκευή θα λάβει.

Πηγή

Σχόλια

  • Έχω ήδη πάρει την αναβάθμιση από 16/10/2018. Μάλλον είναι nigtly( beta stable) και δόθηκε σε επιλεγμένους κατόχους. Απλώς το αναφέρω γιατί μέχρι κι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται μέσα στο επίσημο site των roms. Την περίμενα κατά τον Δεκέμβριο, αλλά η xiaomi για άλλη μια φορά με αφήνει άφωνο!!!
    ΜΠΡΆΒΟ XIAOMI!!!!!

  • Ερωτηση προς κατοχους χιαομι κινητων σαν το μιξ 2ς
    Τα χρησιμοποιτε με τραπεζικες εφαρμογες η για πληρομες μεσω nfc?
    Η επειδη τρεχετε ειδικα ρομ η εχετε ξεκλειδωτα boot loaders (αν εχετε) δε γινεται η εχετε καποια θεματα?

    Γενικα ειναι το θεμα ασφαλειας πληροφοριων που με ενδιαφερει.

    Θα θελα να δοκιμασω να αγορασω ενα, αλλα τα ψιλοφοβαμαι.

  • @thanasis ξαναγράφω το σχόλιο γιατί νομίζω δεν προστέθηκε. Κανένα απολύτως πρόβλημα με mi note 3, mi5, mi mix 2s. Ελεγμένο με beta, stable roms και με κλειδωμένο, ξεκλείδωτο bootliader...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.