Εφαρμογή Transportation in Athens για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο φίλος του Techblog Μάριος Βασιλείου έχει δημιουργήσει τη δωρεάν εφαρμογή Transportation in Athens για όλους όσους κινούνται συχνά στην Αθήνα χωρίς αυτοκίνητο αλλά και για τους τουρίστες/ επισκέπτες που δεν γνωρίζουν καλά την πόλη. Η εφαρμογή περιλαμβάνει offline πληροφορίες για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, τις ώρες δρομολογίων, τις στάσεις, τις διαδρομή ενώ παρέχει και σύγκριση δύο γραμμών.

Βρείτε τη δωρεάν εφαρμογή Transportation in Athens για Android συσκευές από εδώ.

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application.

Επεξεργάστηκε την 17 Φεβρουαρίου 2012 9:32

Σχόλια

  • Πολύ καλή δουλειά του δημιουργού. Το χρησιμοποιούσα μια περίοδο και ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο. Το γεγονός ότι χρησιμοποιείται offline το κάνει ακόμα καλύτερο :)

  • Δε την έχω χρησιμοποιήσει αλλά πραγματικά χαίρομαι όταν δημιουργούνται χρήσιμες εφαρμογές που κάνουν τη καθημερινότητα λίιιιγο καλύτερη. Αν ειναι και στα αγγλικά ακόμα καλύτερα.
    Αυτά μάλιστα και όχι εφαρμογές για ΑϊΦραπέ και ΑϊΞεθολώνω...

  • Αρκετά καλή δουλειά, ωστόσο οι ώρες δρομολογίων για λεοφωρεία και τρόλλεϋ στην πλειοφηψία των περιπτώσεων είναι άκυρες (σε σχέση με το oasa.gr).

  • Καλημέρα παιδιά,
    Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για την υποστήριξη:) και όλους για τα καλά σας λόγια.


    Στις προσεχείς αναβαθμίσεις θα προστεθεί και η Αγγλική γλώσσα:)
    Εγώ θέλω να κάνω εφαρμογές χρήσιμες για τους Έλληνες και όχι μόνο, γιαυτό άλλωστε και έχω ξοδέψει τόσες ώρες-μήνες στην συγκεκριμένη εφαρμογή.

    @Μike
    Προσπαθώ όσο γίνεται να ανανεώνω την βάση όσο πιο συχνά μπορώ.Γιαυτό και έβαλα την δυνατότητα να με ενημερώνετε για κάποιο λάθος της γραμμής μέσα από το πρόγραμμα.
    Δυστυχώς όμως λόγω των εξετάσεων και δουλειάς δεν βρήκα τον χρόνο να την ενημερώσω όπως υπολόγιζα.
    Τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις έχω αρχίσει τις αναβαθμίσεις.
    Σύντομα θα ανέβει αναβάθμιση:)

    Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

  • Οσο το εχω χρησιμοποιησει, με εχει ικανοποιησει (σχεδον) απολυτα... Με τις οποιες αναβαθμισεις πιστευω θα γινει ακομα καλυτερο... Αξιζει πραγματικα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.