WhatsApp: Άγγιξε τα 2 δισ. χρήστες

, WhatsApp: Άγγιξε τα 2 δισ. χρήστες

Το WhatsApp κατάφερε να φτάσει τους 2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας. Πίσω στο 2018 η ίδια εφαρμογή έφτασε τους 1.5 δισεκατομμύριο χρήστες και δύο περίπου χρόνια μετά ο αριθμός αυτός έφτασε τα 2 δις. Να υπενθυμίσουμε ότι μία ακόμη εφαρμογή η οποία ανήκει στο Facebook και φυσικά μιλάμε για το Instagram, έφτασε τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες το 2018.

Η WhatsApp επαναλαμβάνει για ακόμη μία φορά ότι ο λόγος για τον οποίο ο αριθμός των χρηστών έχει φτάσει αυτό το εντυπωσιακό νούμερο είναι η end-to-end κρυπτογράφηση την οποία χρησιμοποιεί η διάσημη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Αξίζει να αναφερθεί όμως ότι οι κυβερνήσεις θεωρούν πως αυτή η κρυπτογράφηση πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιείται καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κακόβουλα από τρομοκράτες ή κακοποιούς.

Ο CEO του WhatsApp, Will Cathcart δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έχει στα σχέδια της να καταργήσει αυτήν την κρυπτογράφηση και υποστήριξε ότι αν χρειαστούν δεδομένα για την έρευνα μίας υπόθεσης η WhatsApp θα συνεργαστεί και θα παρέχει μεταδεδομένα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Software WhatsApp

WhatApp: Θα μπορεί να δημιουργεί εικόνες σας με τεχνητή νοημοσύνη μέσω του Meta AI

Το WhatsApp ήταν από τις πρώτες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που ενσωμάτωσε δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στην πλατφόρμα του.

Software WhatsApp

WhatsApp: Υποστηρίζει ενημέρωση κατάστασης φωνής διάρκειας ενός λεπτού

Το WhatsApp μόλις κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα, αυτή της εγγραφής ενημερώσεων κατάστασης φωνής που διαρκούν έως και ένα λεπτό.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.