Το WhatsApp θα ξεκλειδώνει μέσω FaceID ή TouchID για τις συσκευές iOS

WhatsApp, Το WhatsApp θα ξεκλειδώνει μέσω FaceID ή TouchID για τις συσκευές iOS

Η δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων “WhatsApp” που ανήκει στο Facebook, ενημέρωσε σήμερα την εφαρμογή για τις iOS συσκευές. Μετά την αναβάθμιση επιτρέπει στους χρήστες να «ξεκλειδώνουν» την εφαρμογή μέσω αναγνώρισης προσώπου ή μέσω δακτυλικού αποτυπώματος.

Αυτή η έξτρα δυνατότητα δεν λειτουργεί στις ιδιωτικές συζητήσεις, παρόλα αυτά προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στις συνομιλίες μέσω WhatsApp. Η δυνατότητα αυτή θα προστεθεί με την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση, 2.19.20, από το Apple App Store, και στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε στην ενότητα “Ρυθμίσεις” -> “Λογαριασμός” -> “Απόρρητο” για να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Κλείδωμα οθόνης”.

Παρόλο που οι χρήστες θα εξακολουθήσουν να βλέπουν ειδοποιήσεις για το WhatsApp στην οθόνη τους (αν επιλέξουν να εμφανίζονται οι προεπισκοπήσεις μηνυμάτων) καθώς και η “γρήγορη απάντηση” στο iOS, η πλήρης εφαρμογή δεν θα ανοίγει εκτός αν η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας μέσω iOS είναι επιτυχής.

Το αρχείο καταγραφής ενημερώσεων δεν κάνει καμία αναφορά σε άλλα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να διαβάσετε τη σύντομη περιγραφή του WhatsApp 2.19.20 παρακάτω:

• Για να ξεκλειδώσετε το WhatsApp, μπορείτε τώρα να απαιτήσετε έλεγχο Face ID ή Touch ID. Πατήστε “Ρυθμίσεις” > “Λογαριασμός” > “Απόρρητο” και ενεργοποιήστε το “Κλείδωμα οθόνης”.

Τις προηγούμενες μέρες, το WhatsApp είχε γίνει πρώτο θέμα όταν ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg είχε πει ότι η συγχώνευση του Messenger, WhatsApp και του Instagram θα δημιουργούσε μια ασφαλέστερη εμπειρία, Συγκρίνοντας την πιθανή συγχώνευση των υπηρεσιών με το iMessage.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.