Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε 10 άδειες MacX DVD Ripper Pro

MacX DVD Ripper Pro, το απόλυτο εργαλείο για να μετατρέψετε οποιοδήποτε DVD ακόμα και κλειδωμένο, στα δημοφιλέστερα ψηφιακά αρχεία MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, M4V και AVI αλλά και όλα τα συμβατά αρχεία για iPhone, iPad και οποιαδήποτε άλλο smartphone και tablet. Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Techblog και κερδίστε 10 άδειες για την πλήρη έκδοση του MacX DVD Ripper Pro μόνο για υπολογιστές Mac.

Update: Με τη βοήθεια του Random.org η κλήρωση ανέδειξε τους 10 τυχερούς φίλους του Techblog οι οποίοι και θα λάβουν με email από έναν κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού MacX DVD Ripper Pro. Οι τυχεροί έχουν τα σχόλια συμμετοχή Νο. 6, 32, 50, 10, 14, 17, 72, 83, 43, 18.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συννετοχή σας. Σύντομα θα γίνει η κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι 10 τυχεροί νικητές, οι οποίοι και θα λάβουν από έναν κωδικό στο email τους. Καλή επιτυχία σε όλους!

– Η συγεκριμένη έκδοση είναι μόνο για υπολογιστές Apple Mac. –

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο 10 άδειες για το λογισμικό MacX DVD Ripper Pro (10 νικητές, 1 άδεια ανά νικητή) θα πρέπει:
• Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο.
• Να κάνετε Public Share τον διαγωνισμό στο Facebook.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MacX DVD Ripper Pro μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επεξεργάστηκε την 17 Δεκεμβρίου 2013 20:15

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.