Windows 10: Διέρρευσε το νέο Start menu χωρίς live tiles

Windows 10, Windows 10: Διέρρευσε το νέο Start menu χωρίς live tiles

Η Microsoft διέθεσε κατά λάθος στους insiders μία έκδοση των Windows 10 που ήταν μόνο για τα μάτια του προσωπικού. Το build που έγινε leak ήταν το Windows 10 build 18947, το οποίο προοριζόταν για εσωτερική ανάπτυξη και προερχόταν από τον τμήμα canary της εταιρείας.

Η συγκεκριμένη έκδοση διέρρευσε μόνο τους Windows Insiders που χρησιμοποιούν 32-bit, κάτι που πλέον είναι είδος υπό εξαφάνιση. Όπως και να έχει, το leak μας αποκαλύπτει ότι το Start menu θα αποκτήσει νέα μορφή, με τα live tiles να εξαφανίζονται και τη θέση τους να παίρνει ένα πιο παραδοσιακό πλέγμα εφαρμογών.

Παλαιότερες φήμες ανέφεραν ότι η Microsoft δεν θα προσέφερε υποστήριξη live tiles στα Windows Lite, ενώ αργότερα αρκετοί υποστήριζαν ότι θα σταματήσει γενικά την υποστήριξη τους.

Αν και ο νέος σχεδιασμός είναι ξεκάθαρα υπό ανάπτυξη, γι’ αυτό και μοιάζει ατελής, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περιλαμβάνει τα live tiles. Ωστόσο, θα μπορούσε κάλλιστα να αφορά τα Windows Lite και να μην κυκλοφορήσει ποτέ για desktop εκδόσεις.

Επιπλέον, στο νέο build μπορούμε να δούμε την αναζήτηση GIF, η οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι ενσωματωμένη στον emoji picker που έχουν ήδη τα Windows 10.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι καθώς γράφουμε αυτές τις γραμμές η επικεφαλής των Windows Insider της Microsoft δήλωσε πως η εταιρεία ελέγχει το σφάλμα, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ρε τι μου θυμίζει…

a.t

mate ή KDE linux πάνω
gnome κάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.