Windows 10 S: Αναβάθμιση σε Windows 10 Pro με 49 δολάρια

windows 10 s upgrade 10 pro, Windows 10 S: Αναβάθμιση σε Windows 10 Pro με 49 δολάρια

H Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 10 S, μια έκδοση των Windows 10, η οποία μπήκε στο Surface Laptop (με τιμή 999 δολάρια). Ωστόσο, ο στόχος είναι οι φθηνές συσκευές και μέσα στο επόμενο διάστημα πληθώρα κατασκευαστών θα κυκλοφορήσει συσκευές με το OS της Microsoft που θέλει να σταθεί απέναντι σε Chrome OS.

Για όσους αγοράσουν μια συσκευή με προ-εγκατεστημένα Windows 10 S, αλλά για οποιονδήποτε λόγο θέλουν να αναβαθμιστούν, η Microsoft δίνει τη δυνατότητα να πάνε σε Windows 10 Pro πληρώνοντας επιπλέον 49 δολάρια.

Η τιμή είναι αρκετά καλή, δεδομένου ότι κανονικά τα Windows 10 Pro κοστίζουν 199 δολάρια. Για τα Windows 10 Home, δεν δίνεται η δυνατότητα αναβάθμισης.

Όσοι αγοράσουν το Microsoft Surface Laptop, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το upgrade μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2017, αργότερα θα πρέπει να πληρώσουν 49 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Windows 10 S: Δεν επιτρέπεται η αλλαγή browser & μηχανής αναζήτησης

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.