Windows 10: Η Microsoft δίνει χιλιάδες ταινίες, apps, παιχνίδια στα 10 cents

Η Microsoft θέλει να πείσει τους χρήστες να κάνουν την αναβάθμιση σε Windows 10 και κάνει ότι μπορεί γι αυτό. Για τις επόμενες 10 μέρες ξεκινά μια μεγάλη καμπάνια με τεράστιες προσφορές στο Windows Store. Ρίχνει την τιμή σε πάνω από 1000 ταινίες, τραγούδια, εφαρμογές και παιχνίδια, μόλις στα 10 cents.

Στις ταινίες περιλαμβάνονται τίτλοι όπως Jurassic World, Mad Max: Fury Road και The Dark Knight Rises. Στα τραγούδια που διατίθενται με μόλις 10 cents, έχουμε καλλιτέχνες όπως Justin Bieber και John Legend, ενώ υπάρχει και μια γκάμα από Xbox-enabled Windows 10 games όπως Hitman Go, Angry Birds Star Wars, Assassin’s Creed Pirates και Reckless Racing Ultimate.

Δυστυχώς να πούμε ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στο “10 days of 10 cents deals” της Microsoft, όπως το ότι ισχύει μόνο για όσους έχουν υπολογιστές με Windows 10, η κάθε προσφορά ισχύει μόνο για μια μέρα και απευθύνεται μόνο σε όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 10:37

Σχόλια

  • @ Impressive-Instant τι ειστε εσεις.... ελεος δινει τσαμπα πραγματα και παλι γκρινιαζετε! ωρε μιρλα

  • Πολύ καλή κίνηση, ειδικά στην Αμερική που έχουν πολύ εφέ αυτά.
    Κάνουν προσπάθειες, να δούμε που θα βγει.

  • Η ειρωνεία μου πηγαίνει σε αυτό που επισήμανε και ο Παναγιώτης από πάνω... Εμείς στην Ευρώπη δεν... και ας της δώσαμε καλύτερα ποσοστά από το America...

  • Εντάξει άμα δίνουν τραγούδια του Bieber με 10cents μετακομίζω Αμερική για να πάρω όλα είναι το είδωλό μου!!!!!

    NOOOOT!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.