Windows 11: Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις πιο γρήγορα το update

, Windows 11: Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις πιο γρήγορα το update

H Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης Release Preview των Windows 11, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου. Υπάρχει, λοιπόν, τρόπος να πάρεις τα Windows 11 από τώρα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου.

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να τεστάρεις εάν ο υπολογιστής σου μπορεί να υποστηρίξει το νέο λειτουργικό σύστημα, με το PC Health App, που εξετάζει το σύστημά σου και σου λέει εάν μπορείς να πάρεις τα Windows 11. Το επόμενο στάδιο είναι να γίνεις Windows Insider, είτε μέσω του επίσημου site της Microsoft, είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου, έπειτα μέσα από το μενού Αναβάθμιση και Ασφάλεια (Update and Security) και μετά με την εγγραφή στο Windows Insider Program.

Εάν έχεις πολλούς λογαριασμούς στο PC σου, καθορίζεις ποιος από όλους θα μπει στο πρόγραμμα Windows Insider. Από τα Insider settings επιλέγεις την έκδοση Release Preview και μετά κάνεις επανεκκίνηση. Από το μενού των ρυθμίσεων και το Update And Security, βλέπεις πλέον ότι είναι διαθέσιμο το Update σε Windows 11. Ακολουθείς τα βήματα της διαδικασίας και μετά από λίγη ώρα είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις τα Windows 11.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2021

Καιγόμαστε !!!! Τσουρουφλιζόμαστε !!!!! Ανυπομονούμε….. να αγοράσουμε καινούργιο PC για να περάσουμε τα ποθητά windows 11 της M$ !!!!!!

Sorry, αλλά δεν κρατήθηκα με την (χρήσιμη κατά τ’ άλλα) πληροφορία για ακόμη πιο γρήγορη κυκλοφορία και εγκατάσταση των win11 … έχω i7 Haswell στα 4770Κ, 32GB RAM, 2XSSD 2ΧHD (10TB σύνολο αποθηκευτικού χώρου), RTX3060, Secure Boot ON (τα ΠΑΝΤΑ τρέχουν ΝΕΡΑΚΙ, είτε σουίτες γραφείου είτε ultra settings games) και η M$ θέλει φρέσκια CPU και ΤΡΜ 2.0 για να μας κάνει τη χάρη να περάσουμε τα 11 με την υποστήριξη του windows update.

ΡΕ, ΔΕ ΠΑ ΝΑ…..

Αλέξανδρος

Πιστεύω θα το αλλάξουν αυτό σε λίγο καιρό. Θα τρέχει και σε άλλα πισι

Σαββας

Secure boot ok!! TPM ok!! Processor not ok…. xaxaxa Ryzen 3 2200G …..rediculous, κοινώς ρεντικολο

Alexander

Καλησπέρα. Έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα αλλά ακόμα η αναβάθμιση σε 11 δεν μου έχει έρθει. Χρειάζεται να περιμένω κάποια ώρα;

Γιωργος κ

Aπο της 5 του οκτωμβρη θα κυκλοφοριόσουν επισημα

Last edited 2 years πριν by Γιωργος κ
Alexander

Λέω για το πρόωρο κατέβασμα. Έκανα το insider και έκανα και τα άλλα βήματα αλλά ακόμα δεν μου έχει βγάλει να τα κατεβάσω και ούτε στο updater μου βγάζει αναβάθμιση

Aggelos

Εγώ είχα μπει στο site τής Microsoft έψαχνα για το beta πρίν λίγες μέρες. Πάτησα εκεί πού έλεγε beta με έβγαλε ρύθμισεις update και μού έβγαλε το παράθυρο το upgrade. Για κάποιο λόγο υπήρχε καθυστέρηση στο download
Τώρα ειμαι στο release και τα 11 τρέχουν καλά.

Γιωργος κ

Οταν περασει ενα ευλογο χρονικο διαστημα απο την επισημη κυκλοφορια τους στης 5 του οκτωβρη,και η κυρια microsoft δει οτι λιγα συστηματα αναβαθμιζονται,τοτε θα ριξει τις απαιτησεις και θα μπορουν ολοι που εχουν τα windows 11 ,λιγο υπομονη χρειάζεται

Μαριαμ

Ναι και έχω Microsoft laptop και δεν μπορώ να κάνω update το W11 και περιμένετε εσείς; Δείγμα θα βγει για ένα μήνα, υποχρεωτικά πρέπει να αγοράσετε νέο υπολογιστή ή λάπτοπ και αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα αφότου το πιο φθηνό θα είναι περίπου €800-1000 και όλα αυτά γιατί θέλουν να κάνουν ότι και η Apple πάρτε ότι καινούργιο βγει και φάτε 10 μισθούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.