Windows 11: Το 60% των ιδιοκτητών PC δεν έχει ιδέα για εκείνα…

, Windows 11: Το 60% των ιδιοκτητών PC δεν έχει ιδέα για εκείνα…

Μπορεί να έχει γίνει αρκετός ντόρος γύρω από τα Windows 11, αλλά τα δεδομένα σχετικής έρευνας δίνουν μία διαφορετική εικόνα. Το Savings.com πιστοποιεί ότι το 62% των κατόχων PC δεν έχει καν ακούσει κάτι για εκείνα…

Τα δεδομένα αυτά δείχνουν ένα έλλειμμα ενημέρωσης του κοινού για τα επερχόμενα Windows 11, τα οποία και θα ξεκινήσουν να διατίθενται στο ευρύ κοινό στην κανονική εμπορική τους έκδοση από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα. Περίπου 1042 κάτοχοι PC ρωτήθηκαν για τα Windows 11 και το 62% δήλωσαν πλήρη άγνοια για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

To 38% των χρηστών που δήλωσαν ότι είναι ενήμεροι για τα Windows 11, σημείωσαν ότι εκτός από γνώση για το νέο λειτουργικό σύστημα, έχουν και τη διάθεση να ξεκινήσουν την αναβάθμιση, μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη. Το 62% που δεν είχε καμία γνώση για τα Windows 11, τόνισε ότι δεν είχε καν γνώση για τις προϋποθέσεις για την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού, ούτε φυσικά είχαν ασχοληθεί με την εγκατάσταση του PC Health App.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πανος

Καλυτερα,σαμπως εμεις που το γνωριζουμε θα τα βαλουμε?αφου η microsoft μας αποριπτει λογω επεξεργαστη

Αλέξανδρος

Και βέβαια μπορούμε να τα βάλουμε και εμείς με i3 δεύτερης γενιάς, και τα έβαλα κιόλας. Σιγά μην μας αποκλείσει η Microsoft επειδή θέλει να μαζεύει ευρώ, και κάθε μήνα να μας λέει κάντε αναβάθμιση υπάρχει bug. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Κλικλικος

ΕΛΠΙΖΩ, η φλομπα ονόματι Winblows 11 να σβησει γρήγορα οπως τα sVista και τα Winblows 8 (τα 8.1 ηταν σχετικα οκ), Τα 11 ειναι ενας ΠΟΛΥ ωραιος τροπος χειραγωγησης αγοράς και και ελεγχου πωλησεων βαση συγκεκριμενων προδιαγραφων, σιγα σιγα θα απαγορευτουν και τα custom builds.. Με την εμμονη κ επιμονη υποστηρηξης ΜΟΝΟ νεων επεξεργαστων, και συγκεκριμενων απαρτιων/λειτουργιών (βλ. tpm, uefi, uefi secure boot only) απλα αχρηστευουν διχως περιστροφες για χαρη ενος νεου λειτουργικου πολύ εξοπλισμό χωρις λογικη. Το θεμα ειναι να ξυπνησει ο κοσμος μην μασησει και παει για ασκοπα “νεα” ψωνια, ετσι ωστε να ταρακουνηθει η WIntel απο τα ποσοστα αποχης των χρηστων ως προς τις εγκαταστασεις. H ελευση των 11 θα φερει αρκετα ανητικα στους χρηστες… Πρώτον, αρνητικο αντικτυπο στους κατοχους “παλαιων” συστηματων εως 7ης γενεας intel απο πλευρας χρηστικοτητας καθως με την ελευση του νεου λειτουργικου τους βαζει κ ημερομηνια ληξης (για τα Win10) το 2025 (predetermined obsolescence anyone) ετσι μετα το 2025 απλα θα ειναι χωρις αναβαθμισεις ασφαλειας με λειτουργικο εκτος υποστηριξης και κανενα upgrade path παρα μονο πεταμα και αγορά νεου εξοπλισμου. Δευτερον, δημιουργουνται απιστευτες στρεβλωσεις στην αγορα καθως οι τιμες για συστηματα εως 7ης γενεας θα ισοπεδωθουν, ετσι απο πλευρας μεταπωλησης αυτο θα συμπαρασυρει… Συνέχεια »

Last edited 2 years πριν by Κλικλικος
Babis Briolas

Άλλαξε το distro Linux που χρησιμοποιείς , μάλλον σε πειράζει. Άσε την αγορά να βρει το δρόμο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.