Yahoo: Απενεργοποίησε τη δυνατότητα προώθησης email

Η Yahoo βρίσκεται εν μέσω διαπραγματεύσεων για να κλείσει το deal της εξαγοράς της από την αμερικάνικη Verizon. Παράλληλα όμως, τα σκάνδαλα έρχονται το ένα μετά το άλλο, κάτι που φαίνεται να εκμεταλλεύεται η Verizon ζητώντας έκπτωση 1 δισ. δολ.γ για να γίνει η εξαγορά.

Το πρώτο σκάνδαλο αφορά στην παραβίαση 500 εκατομμυρίων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαρροή η οποία θεωρήθηκε η μεγαλύτερη στην ιστορία ενώ την περασμένη εβδομάδα ήρθε η είδηση ότι η Yahoo έχει δημιουργήσει ένα σύστημα σκαναρίσματος των email των χρηστών της, για χάρη των FBI και NSA.

Τα παραπάνω γεγονότα είναι αναμενόμενο να επηρεάσουν σημαντικό αριθμό χρηστών, ο οποίος θα θελήσει να μετακινηθεί σε άλλη πλατφόρμα και να σταματήσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία της Yahoo.

Ωστόσο, η εταιρεία προχώρησε σε μια μάλλον παράξενη κίνηση, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα αυτόματης προώθησης μηνυμάτων στο Yahoo Mail. Το Associated Press επισημαίνει ότι το χαρακτηριστικό απενεργοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, δεν επηρεάζει όσους έχουν κάνει τη ρύθμιση πιο πριν, αλλά όσους προσπαθούν να το κάνουν τώρα.

Στην σελίδα της η Yahoo αναφέρει ότι το “automatic email forwarding” για νέες forwarding διευθύνσεις είναι “προς το παρόν υπό κατασκευή”. Το περίεργο είναι πως ένα χαρακτηριστικό, που υπάρχει εδώ και καιρό, ξαφνικά δεν είναι διαθέσιμο πλέον. Πολλοί θεωρούν την συγκεκριμένη κίνηση ύποπτη και ως μια προσπάθεια να αποτραπούν οι χρήστες να αφήσουν το Yahoo Mail.

yahoo forward email, Yahoo: Απενεργοποίησε τη δυνατότητα προώθησης email

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SmashTheSystem

Έχει καταντήσει αηδία με τις διαφημίσεις – βίντεο που προβάλλουν. Βλέπω να έχει την πορεία της μηχανής αναζήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business yahoo

H Yahoo βάζει τέλος στην προσπάθεια να ανταγωνιστεί Google και Meta

Η Yahoo αναμένεται να απολύσει το 20% του συνολικού προσωπικού της στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του ομίλου.

Internet Hackers yahoo

Οι hackers προτίμησαν να μιμούνται το Yahoo

Μία έρευνα που παρουσίασε η Check Point Research έδειξε ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο προτιμούν να μιμούνται το Yahoo στις απόπειρές τους να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Software yahoo

Yahoo: Αποσύρεται οριστικά από την Κίνα

«Σε αναγνώριση του ολοένα και πιο δύσκολου επιχειρηματικού και νομικού περιβάλλοντος στην Κίνα, η σειρά υπηρεσιών της Yahoo δεν θα είναι πλέον προσβάσιμη από την ηπειρωτική Κίνα από την 1η Νοεμβρίου»

Business Verizon yahoo

H Verizon σκέφτεται να πουλήσει τη Yahoo και την AOL

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Verizon σκέφτεται να προχωρήσει στην πώληση της Yahoo και της AOL.