YouTube, Mobile πρόσβαση ακόμα και offline

Μία ακόμα αλλαγή αναμένεται στο YouTube και συγκεκριμένα σε όσα αφορούν στις mobile εκδοχές της υπηρεσίας. Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν βίντεο στη συσκευή τους και να τα βλέπουν για μία μικρή χρονική περίοδο ακόμα και αν δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να βλέπει ένα video στο κινητό του ακόμα και αν χαθεί η σύνδεση στο ίντερνετ.

Δεν καθορίζεται ακόμα το για πόση ώρα θα μπορεί να συμβαίνει αυτό, αλλά αυτό θα το μάθουμε τον Νοέμβρη που θα είναι διαθέσιμο το update σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του YouTube. Αναμένουμε.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Σεπτεμβρίου 2013 19:46

Σχόλια

  • Η τρέχουσα έκδοση είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει μέχρι απο youtube. Μία προσθήκη κάνα κ αφαίρεσαν τα μισά βασικά στοιχεία της εφαρμογής.
    Landscape mode πατώντας κουμπί κ μάλιστα η μπάρα με την πρόοδο του βίντεο να υπάρχει μόνο στο portrait??
    Ε Λ Ε Ο Σ

  • @Angelos
    Όλος ο κόσμος την βρισκει απίστευτη την τρεχουσα έκδοση, ειναι λες και ήρθε από το μέλλον, μόνο τα ελληνικά σχόλια είναι αρνητικά επειδή οι πιο πολλοί δεν ξέρουν που παν τα τεσσερα και πανε και σχολιάζουν στο play store.

  • Δεν βάζουν λέω γώ κάνα update της προκοπής π.χ υποστήριξη video απο VEVO,Cobalt Music Atlantic Videos μόνο βάζουν online υποστήριξη που υπάρχει στα wp απο τη στιγμή που βγήκαν?!?

  • Απο τοτε που δοκιμασα πιλοτικα το html5 youtube στα windows phone 8, μου φαινεται αργο το κανονικο και χειριστο το youtube app σε android.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.