Pioneer PD-D6-J: Το καλύτερο Αudio Player στην Ευρώπη

, Pioneer PD-D6-J: Το καλύτερο Αudio Player στην ΕυρώπηΗ Intersys A.E., η επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα παρουσίασε το κορυφαίο Super Audio CD Player PD-D6-J της Pioneer, ένα βασικό μέλος της κορυφαίας σειράς Pure Audio της εταιρείας, το οποίο απέσπασε το βραβείο του καλύτερου audio player στην Ευρώπη από την EISA (European Imaging and Sound Association). Εκπρόσωποι της EISA τόνισαν ότι “το Compact Disc εξακολουθεί να αποτελεί την πιο δημοφιλή μορφή για τους λάτρεις της μουσικής, και το Super Audio CD player PD-D6-J δύο καναλιών αποτελεί αυτή τη στιγμή το καλύτερο μέσο για να απολαύσετε το πλήρες δυναμικό των δίσκων CD χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία”.

Το PD-D6-J μετατρέπει το ψηφιακό σε αναλογικό σήμα και τα στάδια εξόδου χρησιμοποιούν μετατροπείς 24bit/192kHz, έναν πολύ ικανό επεξεργαστή Legato Link PRO και προσεκτικά επιλεγμένα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Υποστηρίζει αρχεία συμπιεσμένου ήχου MP3 και WMA, ενώ, σύμφωνα με την έκθεση της EISA, “προσφέρει δυναμικό ήχο και παρέχει τέλειο ορισμό των υψηλών συχνοτήτων, χωρίς κανένα ίχνος επιθετικού χαρακτήρα”.

Το PD-D6-J ανήκει στη σειρά Pure Audio της Pioneer, η οποία περιλαμβάνει συστήματα απόλυτα αφοσιωμένα στη γνήσια απόλαυση της στερεοφωνικής μουσικής. Όλα τα μοντέλα της σειράς χαρακτηρίζονται από τον λιτό σχεδιασμό τις καθαρές γραμμές και τις διακριτικές τους καμπύλες.

Δικάναλος ενισχυτής Pioneer A-A9-J
Στη σειρά Pure Audio της Pioneer ανήκει και ο δικάναλος ενισυχυτής A-A9-J με βαθμίδες 2 x 70W. Ο ενισχυτής έχει βελτιστοποιηθεί από τα AIR Studios και ενσωματώνει συμμετρικούς ενισχυτές Dual Mono τάξης ΑΒ με λειτουργία σε τάξη Α και χαμηλή κατανάλωση, ελαχιστοποιώντας τις παραμορφώσεις λόγω φαινομένων switching και crossover. Ο ενισχυτής A-A9-J είναι εξοπλισμένος με μεγάλους διπλούς τοροειδείς μετασχηματιστές για κάθε κανάλι, έτσι ώστε να μπορεί ν’ αντεπεξέλθει άμεσα σε μεγάλες απαιτήσεις ισχύος και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να χειρίζεται τέλεια τα πάντα, από αναλογικές εγγραφές μέχρι και τις πιο πρόσφατες μορφές ψηφιακού ήχου. Τα αρχεία ήχου από υπολογιστές μπορούν ν’ αναπαράγονται άμεσα μέσω της εισόδου USB, ενώ η λειτουργία Sound Retriever δίνει νέα ζωή στις ακροάσεις από πηγές συμπιεσμένου ήχου. Οι φίλοι του βινυλίου θα λατρέψουν τον προενισχυτή για πικάπ MM / MC, ενώ η έξοδος προενίσχυσης (audio pre-out) επιτρέπει την αναβάθμιση του ηχοσυστήματος προσθέτοντας επιπλέον τελικούς ενισχυτές.

Ηχεία Pioneer S-A4 Pure Malt
Το SACD player και ο ενισχυτής της σειράς Pure Audio της Pioneer παρουσιάστηκαν σε συνδυασμό με τα ηχεία Pioneer S-A4 Pure Malt Speaker. Τα S-A4SPT-PM είναι κατασκευασμένα από δρύινο ξύλο από βαρέλια ουίσκι 100 ετών και αποτελούν ένα σύστημα στερεοφωνικών ηχείων ραφιού 2 δρόμων. Έχουν τουίτερ εύκαμπτου θόλου από μετάξι & γούφερ από ίνες αραμιδίου. Η καμπίνα τους είναι υπερ-υψηλής ακαμψίας . Αντίσταση 6Ω, μέγιστη ισχύς 100W και συχνότητα 60-40,000Ηz. Σε ανοιχτό τόνο του ξύλου. Τα ηχεία διατίθενται και σε σκούρο χρώμα (Vintage Darkwood) με κωδικό S-A4SPT-PM.

Δείτε επίσης:
> Marantz CD6002: Το θρυλικό «6» επιστρέφει
> Ασύρματοι ενισχυτές Crystal Audio
> Bang & Olufsen BeoLab 9: Ένα σύμβολο ήχου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Pioneer

Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Η Pioneer παρουσίασε ενό κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο κομμάτι, το επαγγελματικό πικάπ PLX-1000, που σηματοδοτεί τα 20 χρόνια της Pioneer στην αγορά των συστημάτων DJ. Το PLX-1000 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για χρήση σε DJ booths, αξιοποιώντας την πενηντάχρονη εμπειρία της Pioneer στην κατασκευή πικάπ κορυφαίου επιπέδου.

Gear Pioneer

Pioneer, Κατασκεύασε έξυπνο καφρέφτη αυτοκινήτου

Η Pioneer κατασκεύασε ένα έξυπνο καθρέφτη που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο με οθόνη αφής 5 ιντσών, υποδοχή SIM για σύνδεση 4G mobile internet και προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως πλοήγηση, φωνητικών εντολών και πληροφοριών για την κίνηση. Ενσωματώνει κάμερα που ελέγχει το δρόμο και θα έχει το δικό του app store με εφαρμογές, ίσως να […]

Smartphones Android Android Smartphones China

Pioneer S90W, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Στην αγορά της Κίνα θα κυκλοφορήσει το smartphone Pioneer S90W με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυσης HD 720p και τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.3GHz. Το λογότυπο φαίνεται να είναι το αυθεντικό της ιαπωνικής εταιρείας Pioneer δεν είμαστε όμως σε θέσει να γνωρίζουμε αν ο κατασεκυαστής του κινητού έχει την σχετική άδεια.

Gear Gadgets iPhone Pioneer

Pioneer SmartCradle, Βάση αυτοκινήτου για το iPhone με ενσωματωμένο GPS

Με το Pioneer SmartCradle οι κάτοχοι iPhone μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους μια ολοκληρωμένη λύση navigation χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα της συσκευής τους. Το SmartCradle ενσωματώνει δέκτη GPS μαζί με gyroscope και accelerometer αναβαθμίζοντας την ποιότητα πλοηγησης του iPhone.