Για την υπηρεσία «COSMOTE ONEphone», μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ

, Για την υπηρεσία «COSMOTE ONEphone», μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟΚαι για την υπηρεσία «COSMOTE ONEphone», με μια βόλτα σε ένα από τα 400 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ότι ζητήσεις μπορείς να το μάθεις, για να έχεις στο σπίτι σου, εύκολα και γρήγορα, ένα τηλέφωνο ….και για κινητό και για σταθερό.

Τώρα με την υπηρεσία «COSMOTE ONEphone» στο σπίτι το κινητό τηλέφωνο γίνεται και σταθερό. Με πάγιο μόνο 5 ευρώ το μήνα, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν στο σπίτι τους, από το κινητό τους τηλέφωνο, 200 λεπτά δωρεάν ομιλίας προς σταθερά, σε όλη την Ελλάδα. Αλλά και για τους λάτρεις της επικοινωνίας από το σπίτι, μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου των 200 λεπτών, η επικοινωνία μέσα στο σπίτι προς όλα τα σταθερά, παντού σε όλη την Ελλάδα, γίνεται με αστική χρέωση (0,03094 €/λεπτό).

Και για τον πρώτο λογαριασμό, το πάγιο της υπηρεσίας προσφέρεται δωρεάν.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Η Cosmote προσφέρει δωρεάν τα πάγια για τέσσερις μήνες σε όλους τους συνδρομητές, παλαιούς και νέους, της υπηρεσίας «One Phone» και του προγράμματος «At Home». Τα πάγια θα είναι δωρεάν από 06/11/2007 έως και 06/03/2008.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.