Νέα καταστήματα Fidelity

H Εισαγωγική Εμπορική Ελλάδος ΑΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 40 χρόνια γνωστών οίκων εξωτερικού, πρωτοπορεί στο χώρο της λιανικής ανοίγοντας τρία νέα καταστήματα Ήχου και Eικόνας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα με την ονομασία “Fidelity Sound and Vision”. Πρόκειται για Exclusive καταστήματα που φιλοξενούν τους γνωστούς οίκους ηχητικών & Home Cinema ΟΝΚΥΟ & ΒΟSE καθώς και τηλεοράσεις LCD της εταιρίας DiBoss.

, Νέα καταστήματα Fidelity

Την γκάμα οπτικοακουστικών συμπληρώνουν οι προβολείς της SIM2 και οι προβολικές της τηλεοράσεις.

Στα καταστήματα λειτουργούν Studio παρουσίασης Home Cinema συσκευών καθώς και demo από όλα τα ηχοσυστήματα των εταιριών ΟΝΚΥΟ-ΒΟSE. O επισκέπτης μπορεί να δει και να ενημερωθεί για όλα τα συστήματα Home Cinema, για ηχεία ασύρματα, περιβαλλοντικά & Multimedia, για τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής & LCD ακόμα και για πιο σύνθετα πολυζωνικά συστήματα/πολλαπλών χώρων και ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Την γκάμα οπτικοακουστικών προϊόντων συμπληρώνουν οι εταιρίες επαγγελματικού ήχου : BOSE, CARVER, KOOLSOUND, DSPPA, TAIDEN, έτοιμες να καλύψουν οποιαδήποτε επαγγελματική εφαρμογή ήχου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Bose Logitech

Η Apple σταματάει την πώληση προϊόντων Bose, Logitech και Sonos

Ήδη όλα τα προϊόντα έχουν εξαφανιστεί από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, ενισχύοντας τις φήμες περί AirPods Studio.

Reviews Bose featured Hands-on

BOSE Sleepbuds: Ασύρματα ακουστικά για καλύτερο ύπνο [hands-on review]

Έχουμε στα αυτιά μας και σας παρουσιάζουμε τα BOSE Sleepbuds τα μικροσκοπικά ασύρματα ακουστικά που αναπαράγουν ήχους για να σας χαλαρώσουν ώστε να απολάυσετε ένα πιο ήσυχο ύπνο.

Gear Apple Bose

Φορητό ηχοσύστημα της BOSE για το Apple iPod

Το Νέο Ψηφιακό Ηχοσύστημα SoundDock της Bose σε νέα έκδοση φορητού, για να πηγαίνει παντού. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να αποδίδει καταπληκτικά και να βελτιώνει την μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο iPod σας. Τοποθετήστε απλά το iPod στην υποδοχή του SoundDock και θα ακούστε μια μαγευτική, απίστευτη μουσική που μόνο η Bose μπορεί να σας προσφέρει.

Reviews Bose TechblogTV

techblogTV: Bose L1 με τον Λευτέρη Χριστοφή και τη μπάντα του

Απολαύστε τον κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή και το πενταμελές του group σε ένα μοναδικό live performance με jazz και funky jazz ακούσματα. To event πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο στο GazArte και για τις ανάγκες του live χρησιμοποιήθηκαν 6 συστήματα Bose L1 Personalized Amplification Sytems. Δείτε το βίντεο.