Νέα καταστήματα Fidelity

0

H Εισαγωγική Εμπορική Ελλάδος ΑΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 40 χρόνια γνωστών οίκων εξωτερικού, πρωτοπορεί στο χώρο της λιανικής ανοίγοντας τρία νέα καταστήματα Ήχου και Eικόνας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα με την ονομασία “Fidelity Sound and Vision”. Πρόκειται για Exclusive καταστήματα που φιλοξενούν τους γνωστούς οίκους ηχητικών & Home Cinema ΟΝΚΥΟ & ΒΟSE καθώς και τηλεοράσεις LCD της εταιρίας DiBoss.

Την γκάμα οπτικοακουστικών συμπληρώνουν οι προβολείς της SIM2 και οι προβολικές της τηλεοράσεις.

Στα καταστήματα λειτουργούν Studio παρουσίασης Home Cinema συσκευών καθώς και demo από όλα τα ηχοσυστήματα των εταιριών ΟΝΚΥΟ-ΒΟSE. O επισκέπτης μπορεί να δει και να ενημερωθεί για όλα τα συστήματα Home Cinema, για ηχεία ασύρματα, περιβαλλοντικά & Multimedia, για τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής & LCD ακόμα και για πιο σύνθετα πολυζωνικά συστήματα/πολλαπλών χώρων και ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Την γκάμα οπτικοακουστικών προϊόντων συμπληρώνουν οι εταιρίες επαγγελματικού ήχου : BOSE, CARVER, KOOLSOUND, DSPPA, TAIDEN, έτοιμες να καλύψουν οποιαδήποτε επαγγελματική εφαρμογή ήχου.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα