Fnac | Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

4

Συνεχίζοντας το επενδυτικό της πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, η γαλλική πολυεθνική αλυσίδα ειδών τεχνολογίας και πολιτισμού Fnac ανοίγει το δεύτερο κατάστημά της στην Αθήνα, την άνοιξη. Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στις αρχές Απριλίου στη Γλυφάδα, επί των οδών Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη. Θα στεγαστεί σε κτίριο τεσσάρων επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.

Το κάθε επίπεδο αναπτύσσεται σε 500 τ.μ. περίπου και καλύπτει διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων. Συγκεκριμένα, στο ισόγειο παρουσιάζονται προϊόντα και αξεσουάρ για την ψηφιακή φωτογραφία, τις βιντεοκάμερες και την κινητή τηλεφωνία. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει είδη πληροφορικής, videogames, εικόνα και ήχο. Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται τα CD, DVD καθώς και η παιδική γωνιά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ ο τρίτος όροφος είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένος στο βιβλίο.

Το κατάστημα θα διαθέτει:
• 30.000 τίτλους βιβλίων, με δυνατότητα παραγγελίας για 300.000 τίτλους από όλο τον κόσμο
• 50.000 τίτλους CD και DVD, με δυνατότητα παραγγελίας ακόμη 400.000 τίτλων από όλο τον κόσμο
• 2.000 κωδικούς στην ενότητα εικόνα και ήχος (τηλεοράσεις, home-cinema, συσκευές DVD, ηχοσυστήματα, συσκευές ήχου, αξεσουάρ, ψηφιακές μηχανές και βιντεοκάμερες)
• 6.000 κωδικούς στην ενότητα των ειδών πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, notebooks, περιφερειακά, software, παιχνιδομηχανές, videogames, κινητά τηλέφωνα, MP3 players, PDA, αναλώσιμα είδη και αξεσουάρ)

Ο γενικός διευθυντής της Fnac Ελλάδος, κ. Patrick Salomon δηλώνει: «Εδώ και δύο χρόνια, το καταναλωτικό κοινό έχει αγκαλιάσει τη φιλοσοφία της Fnac. Μετά το πρώτο κατάστημα στο Μαρούσι, επιλέξαμε τη Γλυφάδα για τη δημιουργία του νέου μας καταστήματος, γιατί βλέπουμε τη δυναμική της συγκεκριμένης αγοράς. Η Γλυφάδα είναι ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο που εξυπηρετεί περισσότερους από 15 Δήμους και καλύπτει έναν πληθυσμό που ξεπερνά τους 600.000 ανθρώπους. Είναι ιδανική για τη Fnac, ώριμη αλλά ταυτόχρονα «διψασμένη» για νέες ιδέες, μεγάλη σε μέγεθος αλλά με άποψη, ανοιχτή στον πολιτισμό και σε νέες προτάσεις».

Ο νέος πολυχώρος Fnac είναι ένας ακόμα χώρος ελεύθερης πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες και τα πολιτιστικά αγαθά, εκφράζοντας τη φιλοσοφία της γαλλικής αλυσίδας. Την τελευταία διετία, η Fnac έχει ουσιαστικά αλλάξει την εικόνα της ελληνικής αγοράς στο χώρο των προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, εισάγοντας νέα δεδομένα στη μορφή των καταστημάτων και τη σχέση με τον καταναλωτή.

• Το πρώτο concept στην Ελλάδα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την τεχνολογία με τον πολιτισμό σε έναν χώρο, και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των προϊόντων και στην άνεση του επισκέπτη.
• Ένα κατάστημα που επενδύει στην εξυπηρέτηση του πελάτη, με επαγγελματίες πωλητές και έμφαση στο after sales service.
• Ένα κατάστημα όπου αναπτύσσεται μια διαδραστική σχέση του καταναλωτή με τον πολιτισμό, ξεφεύγοντας από τη στεγνή εμπορική σχέση, μέσα από το Forum και τις σχεδόν καθημερινές εκδηλώσεις του (180 events το χρόνο).

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
4 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

Πολύ πράμα…

tasosvel

στο μόνο Fnac που έχω πάει είναι στο Mall. Είναι πολύ ωραίο κατάστημα και αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα μαγαζιά ηλεκτρονικών.

Nick.223

λοιπόν εγώ έχω πάει στο fnac της Γλυφάδας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα