30 φουσκωτά αναζητούν ιδιοκτήτη στα καταστήματα Γερμανός

0

Καταστήματα ΓερμανόςΑκόμη και αν ο Ιούνιος δε θεωρείται ο πιο θερμός μήνας του καλοκαιριού, τα κινητά παίρνουν φωτιά, στον πιο super διαγωνισμό SMS των καταστημάτων Γερμανός. Από την 1η Ιουνίου και κάθε ημέρα για 30 ημέρες, 1 φουσκωτό honWave 4 μέτρων με μηχανή Honda 15 hp και GPS Magellan, θα κληρώνεται σε έναν υπέρ τυχερό, προσφέροντας «αλμυρές» συγκινήσεις.

Η συμμετοχή σε αυτό το διαγωνισμό, γίνεται με τον πιο απλό τρόπο: αποστέλλοντας ένα κενό SMS στο 4530, ξεκινά ένα κυνήγι για τη συγκέντρωση… μιλίων. Κάθε σωστή απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με θάλασσα, γεωγραφία και διακοπές, προσφέρει «μίλια», δηλαδή συμμετοχές στον διαγωνισμό, αυξάνοντας τις πιθανότητες τελικής νίκης. Παράλληλα, κάθε σωστή απάντηση σας φέρνει πιο κοντά σε χιλιάδες δώρα, όπως Εκτυπώσεις Kodak, πακέτα σύνδεση What’s Up, εισιτήρια για τα Village Cinemas!

Και επειδή όπως σε πολλά πράγματα, έτσι και στη θάλασσα, το μέγεθος μετράει… οι 30 καπετάνιοι που θα κληρωθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν τις θαλασσινές τους ικανότητες (κατά προτίμηση μακριά από φουρτούνες), ως ιδιοκτήτες ενός 4μετρου φουσκωτού με μηχανή Honda 15 hp και ένα GPS θαλάσσης Magellan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχεδιασμό και την υλοποίηση του SMS Διαγωνισμού έχει αναλάβει η εταιρία WIN. Η WIN Α.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία της WIN plc, η οποία βρίσκεται στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου από το 2004 και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη. Η WIN Α.Ε. εστιάζει στη Νοτιοανατολική Ευρώπη παρέχοντας επιτυχώς υπηρεσίες SMS, Mobile Marketing και Mobile Content σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σε Media & Entertainment Εταιρείες (Imako Media, Alpha TV, Sfera Radio, BBC, Sky News, etc) και Επιχειρήσεις.

Όλοι οι υποψήφιοι καπετάνιοι παρακαλούνται να στείλουν κενό SMS στο 4530 από… ΤΩΡΑ!

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα