Multirama – Εσύ τα βλέπεις πρώτος, με το Χρήστο Φερεντίνο

Με κεντρικό μήνυμα «Εσύ τα βλέπεις πρώτος» η νέα διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστή το Χρήστο Φερεντίνο αποδίδει την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την πρωτοπορία που προσφέρουν στον καταναλωτή τα 78 καταστήματα Multirama σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρωταγωνιστής, που για τις ανάγκες της διαφημιστικής ταινίας ταξίδεψε στην καρδιά της τεχνολογίας, το Τόκιο, για να ανακαλύψει ‘τι καινούργιο παίζει’, έπειτα από επίμονη αναζήτηση στους δρόμους και στα μεγάλα κεντρικά καταστήματα της πόλης διαπιστώνει ότι ‘Τζάμπα πήγε Τόκιο,’ καθώς η πλέον εξελιγμένη τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη στα Multirama. Η καμπάνια καταλήγει με την προτροπή ‘Μην πας μακριά, έλα στα Multirama’, επιβεβαιώνοντας την άρτια προϊοντική γκάμα και την εξειδίκευση των καταστημάτων.

Multirama: Υπερκαταστήματα Τεχνολογίας
Παράλληλα με τα παραπάνω, τα Multirama ενδυναμώνουν την παρουσία τους πανελλαδικά, εγκαινιάζοντας μεγαλύτερα καταστήματα σε όλη την επικράτεια, τα οποία θα λειτουργούν ως υπερκαταστήματα τεχνολογίας που θα καλύπτουν κάθε σχετική ανάγκη των καταναλωτών. Ειδικότερα, η εταιρία ξεκινά ένα εντατικό πρόγραμμα προσαρμογής των μικρών καταστημάτων της στην αισθητική της νέας εταιρικής ταυτότητας, αλλά και δημιουργίας νέων καταστημάτων μέσου εμβαδού άνω των 1000 τ.μ. τα οποία θα φιλοξενούν ποικιλία σύγχρονων προϊόντων πληροφορικής, ενώ θα διευκολύνουν την περιήγηση και την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη. Μέσα στο 2007 αναμένεται να δημιουργηθούν 5 νέου τύπου καταστήματα τόσο στην Αττική, όσο και σε πόλεις της περιφέρειας. Το πρώτο ανανεωμένο κατάστημα θα εγκαινιάσει η εταιρία στην περιοχή του Πειραιά στα μέσα Ιουνίου.

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 12:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.