Saturn | Το φθινόπωρο τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος

Η μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn έρχεται στην Ελληνική αγορά, ανοίγοντας τις πόρτες του πρώτου καταστήματος της στη χώρα μας το φθινόπωρο του 2008. Η έλευση της Saturn στην Ελλάδα σηματοδοτεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα της εταιρίας στο πλαίσιο της δυναμικής της ανάπτυξης, αυξάνοντας τον αριθμό των Ευρωπαϊκών κρατών στις οποίες δραστηριοποιείται σε δέκα. Η συνέχιση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της εταιρίας, τόσο εντός της Γερμανικής αγοράς, καθώς και σε όλη την Ευρώπη, αποτελεί το βασικό στόχο του επιχειρηματικού σχεδίου της Saturn για τη χρήση του 2008.

update: Διαβάστε τα αρνητικά και θετικά σχόλια των κατανωλωτών για την εξυπηρέτηση και τις τιμές των Saturn, “Έγινε το έλα να δεις!”.

Κρίνοντας από το παράδειγμα των υπολοίπων αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται η Saturn, το νέο κατάστημα αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό πόλο έλξης για το καταναλωτικό κοινό της Αθήνας. Το εδραιωμένο επιχειρηματικό μοντέλο της Saturn συνδυάζει την παροχή μιας ευρείας επιλογής προϊόντων, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διατηρώντας παράλληλα μια αποκεντρωμένη οργανωτική δομή. Το μοντέλο αυτό καθιστά τη Saturn ιδιαίτερα ανταγωνιστική και επιτρέπει στην αλυσίδα να ανταποκρίνεται γρήγορα και ευέλικτα στις αυξανόμενες και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Saturn Athens-Kallithea

Τα καταστήματα της Saturn θέτουν στη διάθεση των καταναλωτών μια πλούσια συλλογή επώνυμων προϊόντων, προσφέροντας κατά μέσο όρο 45.000 διαφορετικά είδη, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακές συσκευές, υπολογιστές και ψηφιακές κάμερες, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από CD και DVD σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, μέσω της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης. Ανάλογα με το εμβαδό του εκάστοτε καταστήματος, ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων ειδών μπορεί να ανέλθει στα 100.000.

Επιπλέον, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Saturn και καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας της συνιστά η φιλελεύθερη εταιρική φιλοσοφία της, η οποία βασίζεται στην προσωπική πρωτοβουλία και υπευθυνότητα των υπαλλήλων της. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρέστερη ενημέρωση του επισκέπτη, η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και στη διαρκή ενημέρωσή τους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την παρεχόμενη δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, επιτρέπει τη διαρκή εξέλιξη και πρόοδο των ανθρώπων της Saturn, ένα διεθνή και συνεχώς αναπτυσσόμενο οργανισμό. Οι παράγοντες αυτοί φαντάζουν ιδιαίτερα ευνοϊκοί για τα 160 άτομα που η Saturn σκοπεύει να εντάξει στο δυναμικό της στο νέο της κατάστημα στην Ελλάδα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
elisavet

kaladen yparxei den yparxei……………………………………………………………………………………udesten me?…./…./…../

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple Mac Pro

Mac Pro, Αμφίβολη διαθεσιμότητα και τιμή από 3.299 ευρώ στην Ελλάδα

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα των νέων Mac Pro στην Ελλάδα, έχουμε όμως τις επίσημες τιμές πώλησης διαθέσιμες. Το βασικό μοντέλο με τον τετραπύρηνο Intel Xeon E5 χρονισμένο στα 3.7GHz, 12GB RAM στα 1866MHz DDR3 ECC, 256GB PCIe flash αποθηκευτικού χώρου και με κάρτες γραφικών Dual AMD FirePro D300 με 2GHz GDDR5 VRAM η […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Έγινε το έλα να δεις…!

Περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Saturn. Επίσημη πρώτη για το κατάστημα της Saturn στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 340, που στις 9 π.μ. άνοιξε τις πόρτες του στο πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς, επιθυμώντας να επισκεφτεί το νέο χώρο και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές σε περισσότερα […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Ο παράδεισος του Έλληνα gamer

Αύριο το πρωί ανοίγει τις πύλες του το Saturn, το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Ευρώπης με 9.200 τ.μ. πρίζας και μπαταρίας! Για να ακριβολογούμε είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, προηγείται και πάλι αυτό της Saturn στο Αμβούργο της Γερμανίας με το οποίο καταλαμβάνει δυο οικοδομικά τετράγωνα (18.000 τ.μ.!). Από το

Καταστήματα GERMANOS

Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Ανανεώνεται

Τα νέα, αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάστηκαν εχθές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους συνεργάτες franchisees του Δικτύου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης, στήθηκε ένα ανανεωμένο πιλοτικό κατάστημα.