Saturn | Το φθινόπωρο τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος

Η μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn έρχεται στην Ελληνική αγορά, ανοίγοντας τις πόρτες του πρώτου καταστήματος της στη χώρα μας το φθινόπωρο του 2008. Η έλευση της Saturn στην Ελλάδα σηματοδοτεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα της εταιρίας στο πλαίσιο της δυναμικής της ανάπτυξης, αυξάνοντας τον αριθμό των Ευρωπαϊκών κρατών στις οποίες δραστηριοποιείται σε δέκα. Η συνέχιση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της εταιρίας, τόσο εντός της Γερμανικής αγοράς, καθώς και σε όλη την Ευρώπη, αποτελεί το βασικό στόχο του επιχειρηματικού σχεδίου της Saturn για τη χρήση του 2008.

update: Διαβάστε τα αρνητικά και θετικά σχόλια των κατανωλωτών για την εξυπηρέτηση και τις τιμές των Saturn, “Έγινε το έλα να δεις!”.

Κρίνοντας από το παράδειγμα των υπολοίπων αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται η Saturn, το νέο κατάστημα αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό πόλο έλξης για το καταναλωτικό κοινό της Αθήνας. Το εδραιωμένο επιχειρηματικό μοντέλο της Saturn συνδυάζει την παροχή μιας ευρείας επιλογής προϊόντων, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διατηρώντας παράλληλα μια αποκεντρωμένη οργανωτική δομή. Το μοντέλο αυτό καθιστά τη Saturn ιδιαίτερα ανταγωνιστική και επιτρέπει στην αλυσίδα να ανταποκρίνεται γρήγορα και ευέλικτα στις αυξανόμενες και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Saturn Athens-Kallithea

Τα καταστήματα της Saturn θέτουν στη διάθεση των καταναλωτών μια πλούσια συλλογή επώνυμων προϊόντων, προσφέροντας κατά μέσο όρο 45.000 διαφορετικά είδη, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακές συσκευές, υπολογιστές και ψηφιακές κάμερες, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από CD και DVD σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, μέσω της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης. Ανάλογα με το εμβαδό του εκάστοτε καταστήματος, ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων ειδών μπορεί να ανέλθει στα 100.000.

Επιπλέον, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Saturn και καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας της συνιστά η φιλελεύθερη εταιρική φιλοσοφία της, η οποία βασίζεται στην προσωπική πρωτοβουλία και υπευθυνότητα των υπαλλήλων της. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρέστερη ενημέρωση του επισκέπτη, η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και στη διαρκή ενημέρωσή τους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την παρεχόμενη δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, επιτρέπει τη διαρκή εξέλιξη και πρόοδο των ανθρώπων της Saturn, ένα διεθνή και συνεχώς αναπτυσσόμενο οργανισμό. Οι παράγοντες αυτοί φαντάζουν ιδιαίτερα ευνοϊκοί για τα 160 άτομα που η Saturn σκοπεύει να εντάξει στο δυναμικό της στο νέο της κατάστημα στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
elisavet

kaladen yparxei den yparxei……………………………………………………………………………………udesten me?…./…./…../

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Saturn

Saturn, Βάζει λουκέτο στα καταστήματα Σταθμού Λαρίσης και Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος Media – Saturn δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης προχωρά στη διακοπή της λειτουργίας των καταστημάτων Saturn Σταθμού Λαρίσης και Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη ενώ μετονομάζει σε Media Markt τα καταστήματα Saturn Λ. Συγγρού Καλλιθέας, Λ. Μαραθώνος Γέρακα καθώς επίσης και Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Smartphones Archos HTC Saturn

HTC Gratia και Archos Arnova 7 στα Saturn με 199 ευρώ και 119 ευρώ αντίστοιχα

Το HTC Gratia με Android 2.2, οθόνη capacitive 3.2 ίντσες 480×320 pixels, επεξεργαστή 600 MHz, μνήμη RAM 384MB και κάμερα 5 Megapixel διαθέτουν τα καταστήματα Saturn με τιμή 199 ευρώ. Το κινητό δεν γνωρίζω αν έχει ελληνικό μενού ή πληκτρολόγιο. Είναι μοντέλο Οκτώβριος 2010, το βρήκα στον κατάλογο των Saturn και θέλησα να το μοιραστώ […]

Μικρά νέα Saturn

Νέο κατάστημα Saturn στο Σταθμό Λαρίσης

Η Saturn, συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση, εγκαινιάζοντας την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, στη διεύθυνση Φιλαδέλφειας 8. Στο νέο κατάστημα Saturn, οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές […]

Μικρά νέα Saturn

Saturn, Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη

Η Saturn, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της στην Αθήνα, εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, προσφέροντας στους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές της σε πλήθος προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας. Υποστηρίζοντας ότι «Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά», η Saturn καλεί τους […]