Οι εκτυπωτές Xerox στα καταστήματα Πλαίσιο

XeroxΤην έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η leader εταιρεία στις άμεσες πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδών γραφείου ΠΛΑΙΣΙΟ και η κορυφαία εταιρεία στο τομέα της διαχείρισης και παραγωγής εγγράφων XEROX HELLAS ΑΕΕ. Πρόκειται για μια συνεργασία με σκοπό τη διάθεση και πώληση εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων και αναλωσίμων Xerox που απευθύνονται κυρίως στην αγορά των μικρο-μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Η εταιρεία Πλαίσιο, μέσα από την προσθήκη των προϊόντων Xerox, έχει ως στόχο να προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στις 160.000 επιχειρήσεις πελάτες της, τόσο στον τομέα των εκτυπωτικών ειδών όσο και στον τομέα αναλωσίμων, μέσα από το ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων που διαθέτει.

Από την πλευρά της Xerox Hellas, η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στις επιδιώξεις της να διευρύνει την διάθεση των προϊόντων της, ανταποκρινόμενη ολοένα και περισσότερο στις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του σύγχρονου γραφείου.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, κ. Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Πλαίσιο ΑΕΒΕ, ανέφερε: «Για το Πλαίσιο, η υποστήριξη των Επιχειρήσεων είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που μια εταιρεία με καινοτόμο τεχνολογία, όπως είναι η Xerox, εισέρχεται δυναμικά και σε αυτόν το χώρο μέσα από μια στρατηγική συνεργασία μαζί μας».

Από τη μεριά του ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία. Μέσα από την δυναμική της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS, είμαστε πεπεισμένοι πως θα υποστηριχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι στρατηγικοί στόχοι της Xerox Hellas, καθώς θα επεκτείνει ουσιαστικά το κανάλι διάθεσης των προϊόντων μας και θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στη συνείδηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple Mac Pro

Mac Pro, Αμφίβολη διαθεσιμότητα και τιμή από 3.299 ευρώ στην Ελλάδα

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα των νέων Mac Pro στην Ελλάδα, έχουμε όμως τις επίσημες τιμές πώλησης διαθέσιμες. Το βασικό μοντέλο με τον τετραπύρηνο Intel Xeon E5 χρονισμένο στα 3.7GHz, 12GB RAM στα 1866MHz DDR3 ECC, 256GB PCIe flash αποθηκευτικού χώρου και με κάρτες γραφικών Dual AMD FirePro D300 με 2GHz GDDR5 VRAM η […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Έγινε το έλα να δεις…!

Περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Saturn. Επίσημη πρώτη για το κατάστημα της Saturn στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 340, που στις 9 π.μ. άνοιξε τις πόρτες του στο πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς, επιθυμώντας να επισκεφτεί το νέο χώρο και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές σε περισσότερα […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Ο παράδεισος του Έλληνα gamer

Αύριο το πρωί ανοίγει τις πύλες του το Saturn, το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Ευρώπης με 9.200 τ.μ. πρίζας και μπαταρίας! Για να ακριβολογούμε είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, προηγείται και πάλι αυτό της Saturn στο Αμβούργο της Γερμανίας με το οποίο καταλαμβάνει δυο οικοδομικά τετράγωνα (18.000 τ.μ.!). Από το

Καταστήματα GERMANOS

Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Ανανεώνεται

Τα νέα, αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάστηκαν εχθές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους συνεργάτες franchisees του Δικτύου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης, στήθηκε ένα ανανεωμένο πιλοτικό κατάστημα.