Οι εκτυπωτές Xerox στα καταστήματα Πλαίσιο

0

XeroxΤην έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η leader εταιρεία στις άμεσες πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδών γραφείου ΠΛΑΙΣΙΟ και η κορυφαία εταιρεία στο τομέα της διαχείρισης και παραγωγής εγγράφων XEROX HELLAS ΑΕΕ. Πρόκειται για μια συνεργασία με σκοπό τη διάθεση και πώληση εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων και αναλωσίμων Xerox που απευθύνονται κυρίως στην αγορά των μικρο-μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Η εταιρεία Πλαίσιο, μέσα από την προσθήκη των προϊόντων Xerox, έχει ως στόχο να προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στις 160.000 επιχειρήσεις πελάτες της, τόσο στον τομέα των εκτυπωτικών ειδών όσο και στον τομέα αναλωσίμων, μέσα από το ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων που διαθέτει.

Από την πλευρά της Xerox Hellas, η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στις επιδιώξεις της να διευρύνει την διάθεση των προϊόντων της, ανταποκρινόμενη ολοένα και περισσότερο στις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του σύγχρονου γραφείου.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, κ. Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Πλαίσιο ΑΕΒΕ, ανέφερε: «Για το Πλαίσιο, η υποστήριξη των Επιχειρήσεων είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που μια εταιρεία με καινοτόμο τεχνολογία, όπως είναι η Xerox, εισέρχεται δυναμικά και σε αυτόν το χώρο μέσα από μια στρατηγική συνεργασία μαζί μας».

Από τη μεριά του ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία. Μέσα από την δυναμική της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS, είμαστε πεπεισμένοι πως θα υποστηριχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι στρατηγικοί στόχοι της Xerox Hellas, καθώς θα επεκτείνει ουσιαστικά το κανάλι διάθεσης των προϊόντων μας και θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στη συνείδηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού».

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα