Οι εκτυπωτές Xerox στα καταστήματα Πλαίσιο

, Οι εκτυπωτές Xerox στα καταστήματα ΠλαίσιοΤην έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η leader εταιρεία στις άμεσες πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδών γραφείου ΠΛΑΙΣΙΟ και η κορυφαία εταιρεία στο τομέα της διαχείρισης και παραγωγής εγγράφων XEROX HELLAS ΑΕΕ. Πρόκειται για μια συνεργασία με σκοπό τη διάθεση και πώληση εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων και αναλωσίμων Xerox που απευθύνονται κυρίως στην αγορά των μικρο-μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Η εταιρεία Πλαίσιο, μέσα από την προσθήκη των προϊόντων Xerox, έχει ως στόχο να προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στις 160.000 επιχειρήσεις πελάτες της, τόσο στον τομέα των εκτυπωτικών ειδών όσο και στον τομέα αναλωσίμων, μέσα από το ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων που διαθέτει.

Από την πλευρά της Xerox Hellas, η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στις επιδιώξεις της να διευρύνει την διάθεση των προϊόντων της, ανταποκρινόμενη ολοένα και περισσότερο στις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του σύγχρονου γραφείου.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, κ. Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Πλαίσιο ΑΕΒΕ, ανέφερε: «Για το Πλαίσιο, η υποστήριξη των Επιχειρήσεων είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που μια εταιρεία με καινοτόμο τεχνολογία, όπως είναι η Xerox, εισέρχεται δυναμικά και σε αυτόν το χώρο μέσα από μια στρατηγική συνεργασία μαζί μας».

Από τη μεριά του ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία. Μέσα από την δυναμική της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS, είμαστε πεπεισμένοι πως θα υποστηριχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι στρατηγικοί στόχοι της Xerox Hellas, καθώς θα επεκτείνει ουσιαστικά το κανάλι διάθεσης των προϊόντων μας και θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στη συνείδηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού».

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.