Tablets

Acer Chromebook Tab 10 ένα tablet με Chrome OS

Η Acer ανακοινώσε το Chromebook Tab 10 (D651N), το πρώτο εκπαιδευτικό tablet που υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα Chrome OS και έρχεται να χρησιμοποιηθεί στην τάξη με σκοπό να ενισχύσει τη διαδικασία της μάθησης.

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση στα μαθήματα και τις εφαρμογές τους σε μία καθαρή και φωτεινή QXGA IPS touch οθόνη 9.7 ιντσών. Διαθέτοντας ανάλυση 2048×1536 pixel, η οθόνη προσφέρει στους μαθητές καθαρή προοπτική πάνω στα θέματα που μελετούν.

Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από τους νεότερους μαθητές που παρά τα μικρά τους χέρια έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με τη συσκευή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Επιπλέον, το Acer Chromebook Tab 10 υποστηρίζει πλήρως το Google Play.

Το μικρό του μέγεθος εξασφαλίζει ότι το Acer Chromebook Tab 10 χωράει με ευκολία σε ένα σακίδιο ή θρανίο, ενώ χάρη στο μοναδικό cobalt blue χρώμα του εντοπίζεται εύκολα. Το Acer Chromebook Tab 10 ζυγίζει 550 γρ. και οι διαστάσεις του είναι 172.2×238.2×9.98 χλστ.

Το Acer Chromebook Tab 10 θα υποστηρίζει το Augmented Reality στο μέλλον προσφέροντας στους μαθητές νέες εμπειρίες μάθησης μέσω της Expeditions AR. Η Expeditions AR είναι μία AR technology της Google που χαρτογραφεί την τάξη και τοποθετεί διάφορα 3D αντικείμενα μέσα σε αυτή καθιστώντας πιο κατανοητή τη μελέτη μαθημάτων (π.χ. βιολογία, γεωγραφία,αστρονομία).

Το νέο Acer Chromebook Tab 10 (D651N) θα είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες τον Μάιο 2018.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.