Amazon Fire: Επίσημα το 7ιντσο tablet των 50 δολαρίων

Η Amazon ανακοίνωσε επίσημα το νέο super οικονομικό tablet, το οποίο κυκλοφορούσε ως φήμη τις τελευταίες μέρες ότι θα κοστίζει μόλις 50 δολάρια. Το Amazon Fire είναι entry-level tablet με οθόνη 7 ιντσών IPS ανάλυσης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz και μνήμη RAM 1GB. Έχει κάμερα 2 Megapixel, ενώ στην μπροστινή πλευρά έχει VGA κάμερα.

Το Amazon Fire έχει ενσωματωμένη μνήμη 8GB εκ των οποίων τα 5 θα είναι διαθέσιμα στον χρήση out of the box, αλλά η χωρητικότητα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD έως και 128GB. Επίσης παρέχεται απεριόριστο cloud storage για περιεχόμενο της Amazon. Τρέχει τροποποιημένο Android, γνωστό ως Fire OS5 Bellini και δεν έχει καμία υπηρεσία ή εφαρμογή της Google μέσα, η Amazon έχει βάλει τις δικές της εναλλακτικές όπως για παράδειγμα Amazon App Store.

Όπως είπαμε αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι τα χαρακτηριστικά, αλλά η τιμή του η οποία είναι μόλις στα 49.99 δολάρια, η Amazo το έκανε όσο πιο οικονομικό γινόταν. Έχει δημιουργήσει και μια ειδική προσφορά 6 τεμαχίων στην τιμή των 249.95 δολαρίων, πράγμα που σημαίνει 5+1 δώρο.

Το Amazon Fire είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες και θα κυκλοφορήσει 30 Σεπτεμβρίου.

Πως σας φαίνεται;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Σεπτεμβρίου 2015 7:14

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.