Amazon Kindle Fire, 7ιντσο Android tablet με 199 δολάρια

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το event της Amazon στην Αμερική για την ανακοίνωση του πρώτου της tablet. Στιγμές πριν τις επίσημες ανακοινώσεις εμφανίστηκε η πρώτη φωτογραφιά και κάποια πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά του Amazon Kindle Fire. Θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android, θα έχει έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών (δύο δάχτυλα touch) και θα κοστίζει 199 δολάρια Αμερικής.

update: Διπύρηνος επεξεργαστής, οθόνη 7 ιντσών LCD IPS, 169 ppi (pixels per inch), 16 εκ. χρώματα, Gorilla Glass, διαθέσιμο όλο το περιεχόμενου του Amazon (songs, apps, books, movies/TV shows), βάρος 414 γρ.,

Ακούγεται ότι το Amazon Kindle Fire δεν θα έχει κάμερα ούτε μικρόφωνο και θα κυκλοφορήσει μόνο σε έκδοση Wi-Fi με 8GB ενσωματωμένη μνήμη. Σε λίγο θα σας ενημερώσουμε με update για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και όλες τις επίσημες press φωτογραφίες του Amazon Kindle Fire.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Σεπτεμβρίου 2011 17:40

Σχόλια

  • To engadget αναφέρει για 2.1 αλλά έτσι κι αλλιώς θα είναι κλειδωμένο, custom Amazon UI... Δεν είναι καθαρό Android και δεν έχω δει ακόμα αν θα έχει Adroid Market!! Για μένα είναι μια καλή επιλογή αν ο επεξεργαστής του είναι αρκετά γρήγορος για καλής ποιότητας βίντεο! Κάμερα δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ και μικρόφωνο δεν μου χρειάζεται..

  • Σαν να λεμε,η amazon παει να ανταγωνιστει το Nook color της Barnes Noble,απλα θα εχει διπυρηνο επεξεργαστη.Παντως αξιζει τον κοπο αν κρινω απο το nook color.του περασα και μια καρτουλα cyanogenmod απο την n2a cards και στην αρχη μου δινει την δυνατοτητα για dual boot ,λειτουργικο custom και cyanogenmod και δεν κινδυνευει και η εγγυηση.Ειναι θεμα χρονου να βγει και για αυτο κατι τετοιο

  • να σας ρωτησω κατι.. τι ειναι και σε τι χρησιμευει, ο μονοπυρινος δυπιρινος επεξεργαστης κλπ.. μπορειτε να μου το εξηγησετε γιατι δεν το εχω καταλαβει..

    • Thodoris, HDMI δεν έχει και αυτή τη στιγμή υπάρχει η επιλογή για προπαραγγελία αλλά αποστολή μόνο Αμερική. Ποτέ "δεν θα έρθει στην ελληνική αγορά", απλά κάποια στιγμή θα στέλνει η Amazon και στην Ελλάδα. Όπως συμβαίνει σήμερα με τα άλλα Kindle τα eBook.

  • μου αρεσει πως στα τεχνικα χαρακτηριστηκα αναφερεις εγχρωμη οθονη αφης γιατι υπηρχε πιθανοτητα να μην ηταν η οθονη εγχρωμη

    • george 13, ναι! χαχαχα! Το έγραψα επειδή μέχρι σήμερα είχαμε τα ασπρόμαυρα Kindle :p

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.