Amazon, Ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση στις ταμπλέτες με νέα μοντέλα

Μάλλον επικρατεί εργασιακός πυρετός εκεί στην Amazon, αλλιώς δεν εξηγείται που μέσα στο κατακαλόκαιρο ετοιμάζουν, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, σωρεία ταμπλετών σε διάφορα μεγέθη και με ποικίλα χαρακτηριστικά. Οι φήμες κάνουν λόγο για την εμφάνιση ενός μοντέλου με οθόνη 10 ιντσών, το οποίο ουσιαστικά θα είναι το πρώτο Kindle Fire που θα τα βάλει με το iPad.

To βάρος πέφτει στη δουλειά που διεξάγει το Amazon Lab126, το ίδιο ερευνητικό κέντρο που είχε εξελίξει και το αρχικό Amazon Kindle Fire. Είναι βέβαιο, ότι η επικείμενη ανακοίνωση νέων μοντέλων από τους άλλους κατασκευαστές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνουν τα tablets από το καταναλωτικό κοινό οδηγεί την Amazon να μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι φήμες που κάνουν λόγο για 5 ή 6 νέους κωδικούς προϊόντων tablets από την Amazon δεν διευκρινίζουν εάν πρόκειται για εντελώς διαφορετικά μοντέλα μεταξύ τους ή για το ίδιο μοντέλο με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, π.χ. 10ιντσο Fire με ή χωρίς 3G, κ.ο.κ.

, Amazon, Ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση στις ταμπλέτες με νέα μοντέλα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theodore

Η Αμαζον,ειναι μεγαλη εταιρια.Γνωστή μου,που εχει παρει το Kindle,το μεγαλο ομως,των 10″,που δεν πουλιεται στην Ευρωπη,εστειλε ενα μηνυμα στην εταιρια,για να τους πει οτι καποιοο κουμπι που υπαρχει,εσπασε,και της ειπαν να παρει τηλεφωνο να μιλησουν κατ’ευθειαν.Επειδη ξερει απταιστα Αγγλικα,τους πηρε τηλεφωνο,και αφου ακουσαν το περιστατικο,και παρ’ο,τι η συσκευη,ειχε κλεισει την περιοδο εγγυησεως,της ειπαν οτι θα της το αντικαταστησουν,οπερ και εκαναν,χωρις βεβαια να ζητησουν να σταλει πισω το αλλο.Της πληρωσαν μαλιστα και το Τελωνειο,μεσω UBS!!Aλλη γευση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.