AMD Hondo, Για Windows 8 tablet ικανά να παίξουν Modern Warfare 2

Η AMD ετοιμάζει τους διπύρηνους επεξεργαστές Hondo με ενσωματωμένη επεξεργασά γραφικών Radeon HD 6250 οι οποίοι αναμένεται να ενσωματώνονται σε επόμενης γενιάς Windows 8 tablets. Η AMD υπόσχεται ότι θα παίζουμε Call of Duty: Modern Warfare 2 σε ανάλυση 1024×768 pixels και 30 fps στην ταμπλέτα μας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποια είναι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί στον νέο επεξεργαστή.

Οι επεξεργαστές AMD Hondo Z-60 APU έχει αρχιτεκτονική Brazos. Καταναλώνει 4.5W ενέργειας και μπορεί να χωρέσει σε μία ταμπλέτα με συνολικό πάχος 10mm, λειτουργικό σύστημα Windows 8 και αναλύσεις που θα φτάνουν τα 1920×1200 pixels.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 15 Οκτωβρίου 2012 11:56

Σχόλια

  • Η amd θα τους αφησει ολους πισω με τετοια γραφικα στα talet και αργοτερα στα smartphones

  • δεν είπαμε βέβαια την αυτονομία...γιατί διάβασα ότι είναι το τεράστιο μειονέκτημα των επεξεργαστών Hondo....

  • Η GPU radeon που φοράει (και προφανώς θα είναι η mobile έκδοση) είναι αξιοπρεπής αλλά δεν κάνει και για gaming. Είναι λάθος να προσπαθέι ένα tablet να το παίξει desktop γιατί δεν θα τρέξει αξιοπρεπώς τα games που είναι optimized για PC με μέτριο hardware. Κάποιος που θέλει gaiming στο tablet θα πάρει ipad μια που ακόμα και στην περίπτωση που η gpu του είναι κατώτερη της radeon HD 6250 τα παιχνίδια που τρέχει είναι optimized για το hardware που διαθέτει και τρέχουν ομαλά σ' αυτό. Γενικότερα στο tablet θες απροβλημάτιστη χρήση σε καθημερινά πράγματα και καλή αυτονομία και στον τομέα της αυτονομίας θα είναι πίσω απο τους καινούριους atom που παρουσίασε η intel

  • Δύσκολα κόβονται οι συνήθειες του desktop μεγάλη (ram HDD επεξεργαστή), πρέπει να φτιάξει ένα κάρο εφαρμογές η MS που υποκαθιστούν τα κλασικά παιχνίδια του PC.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.