Android στο tablet HP TouchPad, Λίγο πριν γίνει πραγματικότητα;

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω να το βίντεο που ακολουθεί είναι αληθινό ή όχι, πάντως υπάρχει προκύρηξη με χρηματικό έπαθλο από τους xda developers για τον πρώτο που θα καταφέρει να βάλει Android στο tablet HP TouchPad. Εδώ ο φίλος στο βίντεο αναφέρει ότι έτσι το αγόρασε(!) αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ήταν κάποιο πειραγμένο μεταχειρισμένο μοντέλο ή απλά παίζει με τον πόνο μας.

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί ήδη Fan Page που ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Android στο HP TouchPad! www.facebook.com/AndroidonTouchpad (από εκεί ανακαλύψαμε και το βίντεο).

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 11:05

Σχόλια

  • Ειναι AOSP εκδοση φαινεται αλλωστε δεν εχει τιποτε πανω καποιος developer εκανε το θαυμα του παλι. Και στο EXOPC Slate γνωστο στην Ελλαδα σαν Turbo X 450 εχουν βαλει android froyo και gingerbread ας ειναι καλα το android-x86.org.

  • Α Κωστα διαβασες καθολου τι εγινε με apple και Samsung? Το σαπιο μηλο την ψωνισε για τα καλα δεν τους κανουν τα χατηρια οι Κορεατες (βλεπε AMOLED) και εχουν σκυλιασει ματαια ομως εχω ανοιξει πολλα iPhone και εχω δει αρκετα chipακια Samsung μεσα ποτε ομως το αντιθετο.... https://www.samfirmware.com/apps/blog/show/8131533-apple-wants-to-ban-every-galaxy-and-tablet-

  • Μα είναι λογικό να γίνει, αργά ή γρήγορα..
    Έτσι και αλλιώς όλα τα tab της HP έχουν εξαφανισθεί λόγω τρελλής μείωσης της τιμής και αναγγελίας ότι το προιόν δεν θα συνεχίσει την εξέλιξη...
    Περίπου στα 100$ το μικρό νομίζω..

  • Αντί να κοιτάξουν να βάλουνε το webOS σε άλλα tablets βάλανε τη βλακεία το Android στο touchpad.
    Κατ'εμέ το webOS θα πρέπει να το αγοράσει μια μεγάλη εταιρεία και να το εξελίξει!

    • Michalis, και εγώ πιστεύω ότι αυτό θα είναι το καλύτερο. Εύχομαι να συμβεί.

  • Υπέρ της κορεατικής Samsung έληξε ο δεύτερος γύρος της νομικής αντιπαράθεσης με την Apple, καθώς ήρθη προσωρινά η απαγόρευση που είχε επιβληθεί προ ημερών για τη διάθεση στις χώρες της Ευρώπης του νέου υπολογιστή-ταμπλέτας Galaxy Tab 10.1, που αποτελεί μέχρι στιγμής το βασικότερο ανταγωνιστή του iPad.

    https://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4650248

    • Greg, συγνώμη τώρα αλλά που κολάει αυτό το σχόλιο στο άρθρο για το HP TouchPad?
      Αν δεν θες να "λογοκρίνω" σε παρακαλώ να τηρείς τους όρους χρήσης του Techblog και να μην βγαίνεις off-topic https://techblog.gr/disclaimer :)

  • Κωστα εγω φταιω για το offtopic συγνωμη. Το ανεφερα στο σχολιο μου και γι αυτο πιστευω πηγε εκει η κουβεντα αν θελεις διεγραψε το δευτερο σχολιο μου πιο πανω. Φιλικα Γιαννης

    • Οκ παιδιά, συγνώμη.
      Αν μπορούμε να μην ξεφεύγουμε από τη συζήτηση :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.