ARCHOS 70 teardown από το Νίκο το χειρουργό

Techblog teardown. Για τα μάτια σας μόνο, ξεγυμνώνουμε το internet tablet ARCHOS 70 με οθόνη αφής 7 ιντσών και επεξεργαστή 1GHz. Ανακαλύπτουμε τον εσωτερικό του κόσμο, με τις δύο μπαταρίες και την κεντρική πλακέτα που είναι η καρδιά του συστήματος. Απολαύστε τα βίντεο με το λύσιμο-δέσιμο της συσκευής και τα σχόλια του Νίκου του χειρουργού.

Λύσιμο – δέσιμο

Σχολιάζει ο Νίκος ο χειρουργός




Ευχαριστούμε την www.grammashop.gr, Κλειτομήδους 18, Καλλιθέα, τηλ.: 210.34.53.833-34.

Επεξεργάστηκε την 15 Δεκεμβρίου 2010 14:59

Σχόλια

  • Δεν ξερω...αλλα με ποναει η καρδια μου σε τετοια χειρουργια και μονο... :)
    Μηπως μπορει να μου κανει το iphone 4 ασπρο ο φιλος Νικος; :)

  • Υπαρχει καποιος λογος που τις ανοιγετε τις συσκευες ? ειναι απλα για δουμε πως ειναι εσωτερικα ? προσωπικα εκτος απο περιεργεια δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, ειδικα οταν οταν το μηχανημα δουλευει μια χαρα και δεν θελει καποιο σερβις.

  • Iakovos, χειρουργός είναι όχι ελαιοχρωματιστής! Αστιεύομαι, αν είχε τα λευκά καπάκια θα μπορούσε...
    Γιωργος, διασκέδαση.

  • Ναι το δικό μου είναι! Αν δεν άναβε μετά το χειρουργείο, δεν θα έφευγα από εκεί! lol :D

  • Κώστα ασε τα χειρουργεία και κάνε κανέναν αναλυτικό hands on για το archos 70 κυρίως στην πλοήγηση στο ίντερνετ γιατί μας έκανες μεγάλη ζημιά με αυτή σου την αγορά.Μας έβαλες στην μπρίζα και απο κεί που δεν το σκεφτόμουν καν τώρα το θέλω.
    Ποιό πολύ θέλω να μου πείς απο μπαταρία πως πάει μετά απο τόσες μέρες χρήσης και τη γνώμη σου για το τί είναι καλύτερο,να πάρω αυτό συγκεκριμένα ή ένα netbook 10.1 με τα ίδια λεφτά?
    Μην μου απαντήσεις ανάλογα τις ανάγκες μου.Οι ανάγκες μου δεν απαιτούν κανένα απο τα δύο,για την τρέλα μου θα το έπαιρνα
    Τέλος κοίτα λίγο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν μου έρχονται ενημερώσεις για νέα σχόλια

    • giannis, αποκλείεται να μην έχεις δει το hands-on video https://goo.gl/LzDbN Τι άλλο θέλεις να δείξω; Μπαταρία πακέτο, φόρτιση κάθε δυο μέρες με μέτρια χρήση. Τι netbook? Πάρε αυτό να το έχεις στον καναπέ και στο κρεβάτι ξάπλα (300γρ. βάρος). Τα έχω κοιτάξει τα email, δεν έχει άλλος πρόβλημα. Δώσε άλλο email εσύ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.