ASUS MeMo Pad 10, Στο πρώτο unboxing και hands-on video;

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του προσιτού tablet ASUS MeMo Pad ME172V 7 ιντσών ξεκίνησαν οι φήμες περί μεγαλύτερου μοντέλου, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από πλευράς ASUS. Η ιστοσελίδα MobileArena φαίνεται να έχει στα χέρια της το νέο ASUS MeMo Pad 10, ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει μέσω ενός σχετικού unboxing και hands-on video που έχει ανεβάσει στο YouTube.

Τα ήδη γνωστά στοιχεία κάνουν λόγο για οθόνη διαγωνίου 10.1 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3, 1GB μνήμη RAM, Android 4.1 Jelly Bean και τιμή γύρω στα 300 ευρώ. Αναμένουμε την σχετική επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία στα τέλη Φεβρουαρίου στην έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη.

asus memo pad 10, ASUS MeMo Pad 10, Στο πρώτο unboxing και hands-on video;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Sfak

“Αυτό το βίντεο είναι απόρρητο”….

Κώστας Βλαχάκης

Το κατέβασαν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.