Asus, Ετοιμάζει Nexus 10, Padfone mini και όχι μόνο

Πολλά είναι τα νέα που αφορούν στην Asus, καθώς θα είναι εκείνη που θα κατασκευάσει το επόμενο Nexus 10 της Google, ενώ σε μέρος μιας παρουσίασης που διέρρευσε στο ίντερνετ είναι φανερό ότι προγραμματίζει να παρουσιάσει το προσεχές διάστημα τόσο ένα νέο Padfone mini, όσο και τα μοντέλα MeMO Pad HD 8, καθώς και το MeMOFone HD 5.

Κρίνοντας από την τάση της Asus να δημιουργεί υβριδικές συσκευές, είναι παραπάνω από εμφανές ότι θα δώσει έμφαση στην παρουσίαση tablets με ικανότητα τηλεφωνικής λειτουργίας. Το μέγιστο διαγωνίου της οθόνης δεν φαίνεται να ξεπερνά τις 8 ίντσες στις συσκευές για τις οποίες γίνεται λόγος στα slides της Asus, μιας και εκεί είναι που επικεντρώνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών που θέλουν να κυκλοφορήσουν έξυπνες “όλα σε ένα” συσκευές στον καταναλωτή.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 9 Αυγούστου 2013 19:38

Σχόλια

  • Μακαρι να βλεπαμε απο τα μερη μας smart phones της asus Αν και ακομα και αν γινοταν κατι τετοιο, οι τιμες θα ηταν απλησιαστες ..

  • Αναμφισβήτητα η Samsung είναι τεχνολογικά πιο μπροστά από την asus κυρίως σε μικρές φορητές συσκευές όπως είναι τα smartphone και τα taplets καθώς και στις οθόνες και όλα αυτά σε λογικές τιμές αντίθετα από την asus που προσωπικά την θεωρώ ακριβή και υποδεέστερη εταιρεία και αυτό όταν μάλιστα ο κύριος υπολογιστής μου φοράει μια ακριβή asus μητρική και διαθέτω επίσης ένα netbook της asus. Η κίνηση να συνεργαστεί η google με την asus αφορά καθαρά οικονομικούς λόγους μη λαμβάνοντας υπόψιν της τεχνολογικές καινοτομίες και εκπλήξεις. Το νέο nexus 10 αμφιβάλω αν θα είναι η μεγάλη είδηση όπως ήταν ο προκάτοχός του που διαθέτω και μπορώ να πω με κάθε σιγουριά ότι είναι απλά τέλειο.

  • Δεν έχεις άδικο @Atlantios.
    Εγώ βλέπω διάφορα features να τα παρουσιάζει πρώτα η Samsung και μετά να έχουν ενσωματωθεί στις νέες εκδόσεις του Android με συνέπεια να τα δέχονται όλα τα τηλέφωνα που θα φορέσουν την έκδοση αυτή αν είναι εφικτό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.