ASUS και Samsung θα ανακοινώσουν dual-boot tablets;

Προχθές η Samsung ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει event στο Λονδίνο στις 20 Ιουνίου και για να μας προϊδεάσει συνδίασε την ανακοίνωσή της με ένα σύνολο φωτογραφιών και τον υπότιτλο “Galaxy & Ativ”. Εχθές η ASUS δημοσίευσε ένα teaser video για συσκευή που “τα βλέπει διπλά” και αναμένεται να παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση Computex που ανοίγει τις πύλες της αυτή την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Ο συνδιασμός των λέξεων “Galaxy & Ativ” που αφορά τη σειρά Android και Windows (8 και Phone 8) συσκευών στην πρόσκληση που απέστειλε η Samsung και η σχεδόν ταυτόχρονη ανακοίνωση της ASUS συσκευής που θα βλέπει στην μια εικόνα το γνωστό wallpaper με το δέντρο από τα Android tablets της εταιρείας και στην άλλη τον πύργο από τους default wallpapers των Windows 8 πιστεύουμε ότι θα πρέπει να μας προετοιμάσουν για την παρουσίαση υβριδικών tablet-ultrabook με δυνατότητα dual-boot σε Android και Windows 8.

Η φαντασία μας οργιάζει ή μήπως κάνατε και εσείς την ίδια διαπίστωση;

ASUS and Samsung dual-boot tablets, ASUS και Samsung θα ανακοινώσουν dual-boot tablets;

ASUS and Samsung dual-boot tablets, ASUS και Samsung θα ανακοινώσουν dual-boot tablets;

ASUS and Samsung dual-boot tablets, ASUS και Samsung θα ανακοινώσουν dual-boot tablets;

ASUS and Samsung dual-boot tablets, ASUS και Samsung θα ανακοινώσουν dual-boot tablets;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stratos

Ποπο και σκεφτόμουνα να πάρω τώρα android tablet και windows 8 αργότερα (κανα 2 χρονια), γιατί ακόμα είναι στην αρχή. Αν βγάλουν dual boot θα είμαι από τους πρώτους που θα αγοράσουν

Γρηγόρης Δημόπουλος

Καλημέρα Κώστα Καλημέρα παρέα. Κώστα υπάρχει περίπτωση να πας Αγγλία Για το event? Σε ρωτάω γιατί εγώ είμαι στην Ολλανδία και θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά αν μου δινόταν αυτή η Ευκαιρία

John

Μέσα στα κυαλια δίπλα στο δέντρο είναι το wallpaper της οθόνης κλείδωματος των windows 8 … Το δέντρο τώρα να συμβολίζει τα Linux και εμμέσως το android …

angelos

Αν οργιάζει λέει…
Θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιάσουν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό και τουλάχιστον μοναδικό και πρωτότυπο και όχι κάτι σαν το Sony VAIO SVS1511W9E με Windows 8 και Android !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.