BlackBerry Playbook, Ετοιμάζει 10άρι tablet

Καλές οι 7 ίντσες στα tablets, ναι έχει φορητότητα, ναι είναι ελαφρύ, ναι είναι και πιο οικονομικό από τα μεγαλύτερα μοντέλα, για μένα όμως είναι ξεπερασμένες. Έχοντας χρησιμοποιήσει εντατικά από τον περασμένο Δεκέμβριο το 7άρι Archos 70 έχω να παρατηρήσω ότι πλέον δεν με καλύπτει αυτό το ιντσάζ, όχι γιατι είναι “μόδα” τα 10άρια αλλά γιατι πραγματικά το ζεις εντονότερα.

Η BlackBerry έχει κυκλοφορήσει στην αμερικάνικη αγορά το tablet PlayBook με οθόνη 7 ιντσών και φήμες τη θέλουν το επόμενο διάστημα να παρουσιάζει ένα μεγαλύτερο μοντέλο στις 10 ίντσες, κλασσικά με το δικό της λειτουργικό σύστημα BlackBerry OS. Βεβαια δεν θα έλεγα ότι είναι απλά φήμες αλλά κάτι αναμενόμενο μιας και ο ανταγωνισμός είναι έντονος και τα 7άρια tablet όχι πολλά πλέον στην αγορά.

Αλήθεια τι σκοπεύει να κάνει η HTC που σύμφωνα με τα σχόλιά σας εδώ στο Techblog, αρκετούς σας έχει απογοητεύσει με το ακυκλοφόρητο ακόμα 7άρι tablet Flyer. Έχουν μεγάλο κοινό τα 10άρια tablets ανεξαρτήτου λειτουργικού συστήματος. Για να δούμε…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Μαΐου 2011 9:27

Σχόλια

  • Και πολύ καλά θα κάνει να βγάλει 10αρι..
    Νομίζω μόλις μας έδειξε το 7αρι είπαμε αχ γιατί να μην ήταν σε 10ιντζο.

  • Αργά το σκέφτηκε η RIM το 10αρι tablet καθώς επίσης και η HTC που αντί να παρουσιάζει 10 κινητά κάθε μήνα καλό θα ήταν να βγάλει και κατι ανταγωνιστικό σε 10" (αντί του μονοπύρηνου 7")

  • Τελικά μάθαμε κανένα "νέο".. ,κοινώς ετοιμάζεται κ' Version II 10"ιντσο officially απο RIM?
    (*..όχι γιατί άμα ισχύει,να "παγώσει" η προ-παραγγελία του υπάρχοντος 7"_επι τόπου!!!) ;)

  • Ότι ετοιμάζει ξέρουμε. Τίποτε περισσότερο μέχρι σήμερα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.