Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε δύο νέα ακυκλοφόρητα tablets της ConnectMe

Τεράστιος διαγωνισμός Techblog με δώρο δύο νέα ακυκλοφόρητα tablet ConnectMe προσφορά της Forthnet. Κάντε δικά σας το μοντέλο TS-7D19EU με οθόνη 7 ιντσών, ενσωματωμένο GPS και δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης DVB-T MPEG-4 και το μοντέλο TS-707GR, τον αναβαθμισμένο αντικαταστάτη του θρυλικού TS-703GR με οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels. Μάθε πως θα ένα από αυτά δικό σου!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Τυχεροί νικητές είναι οι “Koma” (κερδίζει το μοντέλο TS-7D19EU) και “SteliosF” (κερδίζει το μοντέλο TS-707GR). Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email για την παραλαβή των δώρων. Δείτε το βίντεο της κλήρωσης εδώ!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ και οι δύο νικητές (ένα tablet ο κάθε ένας) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Αν δεν καταφέρετε να κερδίσετε ένα από τα δύο tablets στον διαγωνισμό του Techblog, θα μπορέσετε να τα βρείτε διαθέσιμα στην αγορά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Forthnet από τις 22 Απριλίου και μετά.

Επεξεργάστηκε την 26 Απριλίου 2013 21:38

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.