Crypto Passepartout 70 R8, Tablet με οθόνη 7″, Android 2.3 και 149 ευρώ

Θα μπορούσε να είναι ένα από τα best value for money tablet, αλλά η οθόνη resistive πέφτει κατακόρυφα στην προτίμησή μας. Είναι το Crypto Passepartout 70 R8, κοστίζει 149 ευρώ και έρχεται με οθόνη 7 ιντσών 800×480 pixels, Android 2.3 Gingerbread, επεξεργαστή 800MHz, μνήμη RAM 256MB και ενσωματωμένη μνήμη 8GB. Δέχεται κάρτες μνήμης micro SD και διαθέτει Wi-Fi και έξοδο mini HDMI.

update: Παιδιά πήγα και το είδα σε κατάστημα Saturn. Δεν αξίζει, η οθόνη καταλαβαίνει ότι θέλει. Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο με την προεγκατεστημένη εφαρμογή Anysoft keyboard. Δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο.

Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, με 149 ευρώ ίσως και να μην με χάλαγε να το έχω “πασπαρτού” όπως είναι και το όνομά του και να περιφέρεται μεταξύ κομοδίνου και τραπεζάκι σαλονιού.

Kudos to oineas25

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:09

Σχόλια

  • Τα Crypto ειναι Ελληνικής κατασκευής ε? Κάποτε είχα ένα modem 51 kbps το πιο γρήγορο εκείνης της εποχής !!

  • Έχω 2 συσκευές crypto, ενα tv tuner κι ένα gps και ειμαι και απο τα 2 αρκετα ικανοποιημενος (ειδικά το gps τα σπαει για 80ε που το είχα παρει) οπότε δε θα δισταζα να πάρω και ταπλετ crypto. Θα το προτιμουσα σιγουρα απο τα κινεζικα που κυκλοφορουν σ' αυτα τα χρηματα μιας και τα παιδια στην crypto κανουν πολυ καλη προσπαθεια και πρεπει να στηριζουμε εγχωρια προϊόντα.

  • Για τα λεφτά του είναι super μπορείς να το πάρεις παραλία και να μην το λυπασαι!!!!

    • dr.tzef, κάνε τοκν κόπο και σιγουρέψουμε ότι το link από το skroutz λειτουργεί.

  • αν ισχυει οντως η τιμη αυτη το αγορασα ηδη.διοτι ουτε κ εμενα με χαλαει να εχω ενα ταμπλετακι διαθεσιμο στο σπιτι!!!!

  • @Nikos Galatis

    Δεν είναι ελληνικής κατασκευής, είναι κινέζικα ΟΕΜ με branding Crypto

  • κράζουμε τα Ελληνικα brands και μετά βγαίνουμε στις πλατείες και κλαίμε

  • Δεν δέχεται κάρτα SIM. Ίντερνετ έχει μέσω Wi-Fi.

    Το Archos Arnova δεν ξέρω αν έχει capacitive οθόνη. Όπως επίσης δεν ξέρω αν έχει πρόσβαση στο Android Market... Για παράδειγμα το Archos 70 είχε το δικό του application store το appslib και έπρεπε να πατέντα να του περάσεις Android Market.

  • Παιδιά δεν έχω άλλα στοιχεία. Το πουλάει το Saturn, μπορείτε να περάσετε να το δείτε και να ενημέρωσετε και εμάς.

  • To arnova μπορείτε να το βρήτε και με 99 αλλα και πάλι δεν αξίζουν αυτά . Πολύ εκνευρηστηκά στην χρήση και αργά σαν χελόνες . Αν ειναι να δώσεται 150 ευρώ πάρτε ενα μεταχηρησμένο Archos 70 ή φιλάξτε χρήματα και δωστε 200 για καινούργιο ... Οτι δήποτε κάτω από Cortex A8 απλά ταλαιπορία ...

  • Σε γενικές γραμμές η capacitive είναι καλύτερη γιατι θέλει απλά ένα άγγιγμα και όχι πίεση.

  • Aπο ebay πηρα με 10.2 οθονη resistive επεξεργαστη 1.1ghz ram512 και μνημη 16γιγα+8γιγακαρτα με τα ιδια λεφτα

    • thannasis, δεν νομίζω να αναβαθμιστεί ποτέ. Εκτιμώ ότι θα παραμείνει στη 2.3.

  • παιδιά το αγόρασα γιατί για τα λεφτά του μου φάνηκε ενδιαφέρον.
    Προς το παρόν όλα οκ...
    Πληκτρολόγιο Ελληνικό έχει προεγκατεστημένο γιατί κάπου πιο πάνω αναφέρθηκε εσφαλμένα το αντίθετο...

    • praktorakos, εγώ ασχολήθηκα με το Crypto αρκετή ώρα στο κατάστημα Saturn της Καλλιθέας και δεν βρήκα το ελληνικό πληκτρολόγιο. Μάλιστα μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που κάλεσα και τον υπάλληλο να ψάξει.

      Αν βρεις χρόνο στείλε μου μια φωτογραφία με τις ρυθμίσεις τις συσκευής και εκεί που βρήκες εσύ το ελληνικό πληκτρολόγιο, ώστε να έτσι είναι να διορθώσω και εγώ το άρθρο μου. Εδώ σε παρακαλώ https://techblog.gr/contact

  • Καλημερα cVlachakis...
    μήπως απλά ήταν επιλεγμένο το default πληκτρολόγιο του android? γιατί σε αυτό που πήρα εγώ έτσι ήταν. Απλά πρέπει να διαλέξεις το Anysoft keyboard που έχει μέσα....
    πρέπει να πας Settings --> Language&Keyboard-->Διαλέγεις το Anysoft Keyboard...μετα οταν πας να δουλέψεις το πληκτρολόγιο εχει πανω δεξια ένα κουμπί ->ABC-> όπου και αλλάζεις γλώσσα.
    Πάντως από ότι είδα το Ελληνικό πληκτρολόγιο το έχουν ανεβάσει και στην σελίδα της Crypto....
    Φιλικά....

    • Περίεργο. Δεν υπάρχει αυτό το Anysoft Keyboard μέσα στη συσκευή που είχαν προς επίδειξη στα Saturn. Σου λέω το έψαξα πάρα πολύ γιατι μου έκανε εντύπωση αλλά δεν το βρήκα...

  • Αγαπητοί συνάδελφοι στην τεχνολογία.

    Ήταν πάγια πολιτική της εταιρίας Crypto μέχρι τώρα, να μην απαντά σε σχόλια που εμφανίζονται στο Internet για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι ότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του ελεύθερα (η οποία είναι σεβαστή) και ο δεύτερος είναι ότι θα χρειαζόμαστε πολλά resources για να απαντήσουμε σε όλα τα σχόλια, σε όλο τον χώρο του Internet.
    Επίσης θεωρούμε ότι κύρια δουλειά μας είναι να βγάζουμε σωστά προϊόντα, που να μιλούν από μόνα τους για το έργο μας, παρά να αναλωνόμαστε σε ατέρμονες συζητήσεις.
    Επειδή όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση αισθανόμαστε μεγάλη πίκρα και αδικία για κάποιες απόψεις που έχουν εκφρασθεί εδώ, θα θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.

    Κατ’ αρχήν να πω ότι το Passepartout 70 R8 είναι προϊόν έρευνας 10 μηνών και δεν είναι απλά ένα κινέζικο προϊόν που του βάλαμε το όνομα Crypto. Εξάλλου ποτέ δεν κάνουμε απλά κάτι τέτοιο σαν εταιρία. Εδώ για όσους δεν γνωρίζουν θα ήθελα να πω ότι η εταιρία Κρύπτο ξεκίνησε το 1984 σαν ερευνητική και βιοτεχνική εταιρία , με σχεδίαση και κατασκευή αναλογικών modems, όπου όλες οι διαδικασίες γίνονταν in-house και περιελάμβαναν, σχεδίαση κυκλωματικού, σχεδίαση πλακετών, σχεδίαση μεταλλικού ή πλαστικού κουτιού, σχεδίαση συσκευασίας, ανάπτυξη firmware σε assembly καθώς και παραγωγή και ποιοτικό έλεγχο των συσκευών.

    Σήμερα μπορεί να κατασκευάζουμε σε επιλεγμένα εργοστάσια της Κίνας για λόγους κόστους, αλλά οι προδιαγραφές του προϊόντος και ο αυστηρός έλεγχος παραγωγής είναι δική μας υπόθεση και είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτά τα πράγματα πολύ καλά, με δεδομένη την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία 27 χρόνια.
    Τώρα συγκεκριμένα το Passepartout 70 R8 είναι το πρώτο Tablet PC που βγάλαμε και θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα, για να γίνει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Tablet PC και σχετικών accessories.

    Το Passepartout 70 R8 σχεδιάστηκε σαν entry level tablet και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε CPU ARM11 που ανεβαίνει μέχρι το 1GHz, αλλά είναι χρονισμένη στα 800MHz για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας.
    Η CPU αυτή παρέχει ικανοποιητική ταχύτητα επεξεργασίας, με μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν παίζει flash. Ελπίζω όμως να το συγχωρέσετε αυτό σε ένα entry level προϊόν που κάνει 149 ευρώ, ειδικά όταν η Apple δεν υποστηρίζει flash σε προϊόντα πολλαπλάσιας αξίας.
    Επίσης για να κρατήσουμε την τιμή χαμηλή χρησιμοποιήσαμε οθόνη resistive αντί για capacitive. Θεωρούμε ότι η capacitive μπορεί να προσφέρει κάποιες ευκολίες παραπάνω, αλλά και ότι μια καλή resistive μπορεί να κάνει μια χαρά την δουλειά της, όταν ο χρήστης συνηθίσει να την χρησιμοποιεί και μάθει τα «χούγια» της. Επίσης σε μια resistive μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για ακρίβεια ένα πενάκι ή κάτι αντίστοιχο, ενώ σε μια capacitive αυτό δεν είναι δυνατό. Τέλος το λειτουργικό Android βοηθάει πολύ την χρήση της resistive με το zoom-in zoom-out που παρέχει.

    Τώρα αναφορικά με κάποια σχόλια που μας συγκρίνουν με άλλες συσκευές tablet, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι οι άλλες αυτές συσκευές είναι είτε Android 2.1 είτε 2.2 και βέβαια δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το Android 2.3 που έχει η συσκευή Crypto. Όσο πιο χαμηλή έκδοση είναι το Android, τόσο χαμηλότερη επεξεργαστική ισχύς CPU χρειάζεται και βέβαια το απαιτούμενο hardware είναι πολύ πιο φτηνό.

    Επίσης μας πικραίνει το γεγονός ότι είμαστε οι πρώτοι στην Ελληνική αγορά (και όχι μόνον) που βγάλαμε tablet με την τελευταία έκδοση του Android 2.3 (οι εκδόσεις 3.Χ είναι διαθέσιμες από την Google μόνο στους μεγάλους παίκτες που έχουν ειδικές συμφωνίες) και δεν ακούσαμε ούτε ένα θετικό σχόλιο, ειδικά την στιγμή που ακόμα και σε smartphones από μεγάλους κατασκευαστές, ακόμα κυκλοφορούν εκδόσεις με Android 2.2.

    Άφησα για το τέλος το θέμα του ελληνικού πληκτρολογίου, όπου φαίνεται ότι έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση. Ενώ είμαστε οι μόνοι στην ελληνική αγορά που βγάλαμε tablet με ελληνικό πληκτρολόγιο (την στιγμή που όλοι οι μεγάλοι πολυεθνικοί αγνοούν επιδεικτικά την Ελλάδα στο θέμα αυτό), βρεθήκαμε κατηγορούμενοι ότι δεν έχουμε ελληνικό πληκτρολόγιο. Η αλήθεια είναι ότι αφήσαμε σαν default το standard πληκτρολόγιο του Android και προσθέσαμε το Anysoft keyboard το οποίο υποστηρίζει ελληνικά και μάλιστα κάναμε και extra δουλειά για να υποστηρίζει σωστά τους τονούμενους ελληνικούς χαρακτήρες. Απλά πρέπει να πάει ο χρήστης στα settings και να το επιλέξει.
    Η διαδικασία αυτή περιγράφεται στο user’s manual που βρίσκεται στο site μας σε αυτό το link https://www.crypto.gr/gr/manuals/Passepartout_70_R8_EN_GR.pdf (σελίδες 27-29) αλλά και στο έντυπο εγχειρίδιο χρήσης που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

    Εδώ επίσης να αναφέρω ότι όχι μόνο προσέξαμε την συγκεκριμένη συσκευασία να είναι αντάξια του προϊόντος, αλλά και ότι περιλαμβάνουμε τυπωμένο εγχειρίδιο χρήσης με πολύ καλές οδηγίες για το προϊόν, σε ελληνικά και αγγλικά, κάτι που δεν υπάρχει στις συσκευασίες άλλων πολυεθνικών tablets.

    Ελπίζω όλα τα παραπάνω να έδωσαν όσο καλύτερα γίνεται μια εικόνα, ποια είναι η εταιρία Κρύπτο και τι προσπαθεί να κάνει για τα προϊόντα που παράγει.

    Εμείς πάντως από τη μεριά μας θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας και όλα αυτά τα 27 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας, προσπαθούμε να βγάζουμε «τίμια» προϊόντα με στόχο το best value for money.

    Ζητώ συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου (είναι η πρώτη φορά που απαντάμε επίσημα), αλλά όπως είπα και στην αρχή ήταν μεγάλο το συναίσθημα της πίκρας και της αδικίας, ύστερα από την προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων.

  • Αγαπητή Crypto,

    Ως διαχειριστής και ιδιοκτήτης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στο Techblog.gr. Αν μη τι άλλο αυτό καταδεικνύει το ενδιαφέρον και την αγάπη για το προϊόν αλλά και τον επαγγελματισμό σας.

    Σας ευχαριστώ επίσης για τις επισημάνσεις σχετικά με την ύπαρξη ελληνικού πληκτρολογίου. Προέβη σε update του άρθρου αναφέροντας ότι υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο με την προεγκατεστημένη εφαρμογή Anysoft keyboard.

    Χαίρομαι που μαθαίνω ότι το Crypto Passepartout 70 R8 είναι μια αρχή στην κατηγορία των tablets. Eμείς εδώ θα είμαστε να αγκαλιάσουμε κάθε ενδιαφέρουσα προσπάθεια και προϊόν και να πούμε τη γνώμη μας όπως την σκεφτόμαστε.

    Φιλικά,

    Κώστας Βλαχάκης
    Techblog.gr

  • Κώστα , επειδή θέλω να το αγοράσω υπάρχει περίπτωση να δούμε κανένα Hands On;

    • Πραγματικά δεν ξέρω. Είναι οικονομικό αλλά πήγα και το είδα στα Saturn και δεν ενθουσιάστηκα. Πέρασε από ένα κατάστημα Saturn να το δεις ή μπες στο http://www.crypto.gr και επικοινώνησε μαζί τους να σου πουν που υπάρχει διαθέσιμο προς επίδειξη :)

  • Παραδέχομαι και επικροτώ την παρέμβαση της Crypto!
    Δεν με ενδιαφέρει αν το tablet της έχει capacitive ή resistive. Ούτε με ενδιαφέρει αν τα χαρακτηριστικά του αξίζουν ή δεν επαρκούν για κάποιους. Μου φαίνεται ότι μας διαφεύγουν κάποια ουσιαστικά στοιχεία.
    Αρκετοί κατέθεσαν την ικανοποίησή τους με παλαιότερα προϊόντα της εταιρίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να πραγματοποιείται κάποια συναρμολόγηση/κατασκευή στην Κίνα, ωστόσο αυτό δεν κάνει τα προϊόντα τσάντες Gucci με κολλημένη στάμπα! Ούτε αναιρεί την επιχειρηματική/ερευνητική/αναπτυξιακή δράση που υπάρχει πίσω από αυτά τα tablets. Ας σταθούμε επιτέλους και λίγο στο πλευρό της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Εννοείται ότι οι μεγάλες εταιρείες θα έχουν καλύτερο υλικό και λογισμικό.... καθώς ο ισχυρότερος με τον τζίρο που εξασφαλίζει (από εμάς τους gadgetmaniacs).. μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει στον ανταγωνισμό.
    Ας λάβουμε επιτέλους υπόψη μας και την συνιστώσα του Ελληνικού προϊόντος... σε όποιο ποσοστό και αν είναι αυτό (...βάζει σε μερικούς Έλληνες ψωμί στο τραπέζι τους!). Εννοείται ότι δεν λέω σε κανέναν να τρέξει να αγοράσει με γνώμονα μόνο αυτή την οπτική. Απλά επιτέλους να βάλουμε άλλη μια παράμετρο στην μελέτη/ανάλυση που κάνει ο καθένας μας στο μυαλό του για την αξιολόγηση ενός προϊόντος. Είμαστε πραγματικά global clients σε διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα και μια τεράστια γκάμα τεχνολογίας. Αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει εντελώς ανήμπορους να καταλάβουμε τι μια διαφορετική αγοραστική συμπεριφορά είναι καλή και υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και την αγορά της χώρας μας... με όποια διάσταση και αν μπορεί να το καταλάβει κανείς αυτό.
    Ας είμαστε λοιπόν λίγο φειδωλοί στα πικρά απορριπτικά σχόλια και ας διατηρήσουμε μια στάση υποστηρικτική αλλά και μετριασμένης προσμονής για κάτι καλύτερο από μια εταιρία που έχει καταξιωθεί (από τα σχόλια σας / και την εμπειρία μου) και έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στην αγορά της Ελλάδας.
    Η δική μου παράκληση/πρόταση στην Crypto είναι να ακολουθήσει την σειρά της (όσο αυτό είναι εφικτό) με μοντέλα που να διαθέτουν capacitive οθόνη και όσο το δυνατό καλύτερο casing. Να προσθέσω και ότι ένα πολύ καλό φάσμα τιμής στο οποίο θα βρει πολλούς από εμάς σύμφωνους στην ισορροπία κόστους/επιδόσεων είναι τα 250-300 ευρώ.
    Όλα τα παραπάνω με απόλυτο σεβασμό στις απόψεις των προηγουμένων και τον μετρημένο ενθουσιασμό μου για την είσοδο της Crypto στον χώρο των tablets. Θα χαρώ να γίνω πελάτης σας σε αυτό τον χώρο προϊόντων.

    Φιλικά,
    Π.Πιστοφίδης

  • Καποιος που το εχει αγορασει μπορει να μας πει αν τελικα υπαρχει προσβαση στις εφαρμογες του Αndroid Μarket?

    Ευχαριστω.

  • Πήγα να το αγοράσω και το είχαν εξαφανίσει ( μέχρι και το εκθεσιακό είχαν πάρει ).

  • Απο οτι εχω ψαξει ειναι απο τα ελαχιστα (.. το μονο βασικα)που τρεχουν 2.3 και εχουν τετοια τιμουλα..
    κυριως το θελω για κανα παιχνιδακι, για internet browsing, youtube και για αναπαραγωγη ταινιων dvdrip, 720p avi, mkv, mp4 κτλ.....απο οτι βλεπω στις προδιαγραφες τα υποστηριζει μεχρι 1080p και με srt υποτιτλους...

    ελπιζω να υποστηριζει Android Market κανονικα..

    +1 και στην επισημη παρεμβαση της Crypto η οποια ειναι τουλαχιστο παρουσα στο After Sales οσο αφορα τα προιοντα της...

    Προσωπικα ψηνομαι πολυ αγρια να το αγορασω..

    LG Optimus gt540

  • Δεν διαβασες προσεκτικα.

    1. Δεν παιζει Youtube , αναφερθηκε πιο πανω γιατι.
    2. Δεν εχει Android Market .

  • Παιδιά, καλημέρα.
    Μόλις σήμερα το πήρα.Στην αρχή, λόγω και ipad απογοητεύτηκα. Αλλά όταν συνηθίζεις στην οθόνη και μαθαίνεις τα κόλπα της έχει μεγάλη πλάκα. Τώρα, σχετικά με την ταχύτητα νομίζω ότι το ζητούμενο είναι το value for money και εκεί τα πάει πολύ καλά.
    Μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα που έχω βρει είναι ότι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται από το android market αλλά μπορεί και να φταίει το ότι είμαι καινούριος στο android. Αν κανείς βετεράνος μπορεί να βοηθήσει, θα ήμουν ευγνώμων.

  • μου αρεσειιιι πολυ! μαλλον θα παω να το παρω μιας και θελω να μπω χαλαρα στα tablets!!!

  • Καλησπέρα και απο εμένα , έχω αγοράσει το αναφερόμενο tablet και οι εντυπώσεις μου δεν είναι πολύ καλές. Εκτός του ότι είναι αργό μου βγάζει συνέχεια προβλήματα όπως δεν παίζει τα βίντεο απο το youtube ,ούτε ταινίες και βίντεο που του μεταφέρω απο το pc σε μορφή mp4 , ενώ δεν υπάρχει η εφαρμογή market για να κατεβάζεις εφαρμογές . Μήπως γνωρίζει κανείς την επίλυση των προβλημάτων αυτών ? Ευχαριστώ !!!

  • Φίλε, Βασίλη

    το τάμπλετ που έχω εγώ στα χέρια μου παίζει τα πάντα. Κι όσο το μαθαίνω ακόμα καλύτερα. Ξαναθυμίζω, ότι έχω κι ένα ipad. Νομίζω, ότι η αναλογία τιμής και αξίας δίνει πολύ υψηλό δείκτη. Το πρόβλημα όμως με android market παραμένει. Έχω στείλει ερώτημα στην crypto. Όταν μου απαντήσουν θα σας πω.
    Αυτά

  • αναμενω και γω την απαντηση της crypto
    ..παντως εαν βρεθει λυση και γι το android market νομιζω θα λυθουν και ολα τα προβληματα αναπαραγωγης ταινιων με καποιον αλλο media player που θα κατεβει απο το market..

    Βασιλη σου επαιξε κανονικα avi mkv mp4?
    μηπως δοκιμασες κανενα 720p?
    τα πηγε καλα και στα μεγαλα αρχεια?

  • παιδια με ενδιαφερει πολυ το ταμπλετ αυτο. Εφαρμογες για το android δεν γινεται να κατεβουν και απο το internet; Απο μπαταρια εσεις που το εχετε τι λεει αντεχει η πρεπει να ειμαι με εναν ανταπτορα στο χερι συνεχεια;

  • αν παντως δεν υποστηριζει την εφαρμογη του android market μπορει καποιος να βαζει τις εφαρμογες στην SD card και να τις κανει εγκατασταση απο κει..

    νταξει λιγο μπακαλιστικοςκαι ξενερωτος τροπος αλλα εαν κανει αυτα που υποσχεται στην αναπαραγωγη αρχειων 720p με ελληνικους υποτιτλους srt, χαλαλι

    btw εφτασε και σε αλλα μαγαζακια εκτος απο τα κεντρικα και η τιμη του χαληλωσε ακομα ποιο πολυ..πολυ καλο ;)

    τελικα youtube videos παιζει ρε παιδια?ολα ok?

  • Δυστυχώς όχι michalisv. Δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Και δυστυχώς από το support που έστειλα αίτημα τηρούν σιγή ιχθύως. Οπότε. μάλλον... δεν το βλέπω. Και είναι πρόβλημα γιατί πχ, το adobe reader μόνο από εκεί μπορείς να το βρεις.

  • φιλε Νικολαος με την αναπαραγωγη videos και μαλιστα HD videos πως τα παει?

    τα αναπαραγει σωστα και χωρις προβληματα?

    *παντως ππλλες εφαρμογες απο το Market οπως καο το adobe reader τις εχω σωζμενες στην SDcard μου οποτε λειτουργικα μικρο το κακο....απλα σιγουρα χανεται η ομορφια του browsing εφαρμογων στο Market

  • Kαλησπέρα. Πράγματι η πρόταση της crypto είναι δελεαστική καθώς δεν είναι και η μόνη εταιρεία που δεν υποστηρίζει android market (βλέπε Archos). Ομολογώ οτι η οθόνη δεν με πολυενοχλεί, pda είχα και το έχω συνηθίσει. Μετά απο ψάξιμο βρήκα μια λύση για το android market που όμως δεν μπορώ να τη δοκιμάσω γιατί δεν έχω αγοράσει το προιόν! Παρακαλώ όσοι το έχετε αγοράσει και θέλετε δοκιμάστε να το κάνετε και αν πιάσει ενημερώστε και τους υπόλοιπους οτι υπάρχει λύση. Από το browser του crypto σας στη διεύθυνση http://www.Appslib.com κατεβάστε το Appslib και κάντε install. Στη συνέχεια ''τρέξτε'' το εικονίδιο ''marketplace'' και κατεβάστε την εφαρμογή ''arctools'' και κάντε install. Μετά ''τρέξτε'' την εφαρμογή arctools και κάντε install πρώτα το Default apps&market v... και μετά τις άλλες εφαρμογές (google maps κ.α). Αφού τα κάνετε αυτά τρέξτε το android market και είναι έτοιμο και λογικά με την καινούρια version κι όλας! Λογικά δεν διατρέχετε κίνδυνο αν αποτύχει το πείραμα γιατί δεν είναι παρά μια application μόνο και όχι update λειτουργικού συστήματος! Να σημειωθεί εδώ οτι αν δεν ''κατέβει'' η καινούρια version του marketplace (Default apps&market v...) τότε απλά πηγαίνετε πάλι στο arctools αφού έχετε τελειώσει με την εγκατάσταση της παλιάς και κατεβάζετε κατά τον ίδιο τρόπο την καινούρια. (αντί για Default apps&market v2.2. θα λέει Default apps&market v3.0.). Ελπίζω να λειτουργήσει!

  • πηγα multirama και το επιασα στα χερια μου 3 φορες αυτη την βδομαδα, η οθονη μου φανηκε πολυ ωραια καθως εχω συνηθισει απο την resistive του κινητου μου, ωραιο design και αρκετα ελαφρια ταμπλετα μαλλον με βλεπω να το αγοραζω τελικα.

  • Προσωπικά, ευχαριστώ όλους όσους συμβάλλουν με λύσεις. Όντως τις ταινίες hd τις παίζει χωρίς προβλήματα. Υπότιτλους δεν κατάφερα να προσθέσω, νομίζω ότι έχει να κάνει και με player.Θα δοκιμάσω τις λύσεις και θα τα πούμε.
    Νίκος

  • @Nikos Papad
    οι υποτιτλοι ειναι θεμα player απο οτι ξερω και
    γω..

    ισως αν καποιος δοκιμασει να σωσει το srt αντι για ANSI σε UTF~8 και χρησιμοππιησει το Vital player ή το Mobo player(με τους Codec) να τους εμφανιζει μια χαρουλα...

    στο κινητο μου LG GT540 μου ετσι κανω και τους εμφανιζει κανονικα..;)
    στο Mobo Player μαλιστα μπορεις να επιλεξεις και μεγεθος υποτιτλων κτλ κτλ

  • Παιδια η ταμπλετα τα σπαει! Με αυτην σας γραφω :-) και ειιναι και κουκλα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.