Fujitsu LifeBook TH40/D, Tablet με συρόμενο πληκτρολόγιο

Η Fujitsu παρουσίασε στην Ιαπωνία το νέο LifeBook Tablet TH40/D με συρόμενο πληκτρολόγιο και τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή Intel Oak Trail Atom Z670 χρονισμένο στo 1.5GHz. To Lifebook να τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows 7 και έχει αυτονομία μπαταρίας 6 ώρες.

To LifeBook TH40/D έρχεται με οθόνη αφής 10.1 ιντσών LED, ανάλυσης 1024×600 pixels, μνήμη RAM 1GB, σκληρό δίσκο 120GB στις 4200 RPM, Wi-Fi n και Bluetooth 3.0. Θα έχει επίσης θύρα USB 2.0 και HDMI αλλά και υποδοχή για κάρτες μνήμης SD, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τις 6 ώρες.

Το LifeBook TH40/D θα κυκλοφορήσει Ιαπωνία τον Ιούνιο και η τιμή του θα είναι 79,800 yen (περίπου 700 ευρώ) και θυμίζει πολύ το ASUS Eee Pad Slider.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Μαΐου 2011 16:35

Σχόλια

  • Και ερωτώ. Είναι δυνατόν να μην έχει SSD? Επίσης πόσο εύκολο είναι να δουλέψεις τα w7 σε περιβάλλον αφής? Προσωπικά το κρίνω απαραίτητο μόνο σε κάποιον επαγγελματία που λόγω δουλειάς πρέπει να έχει μαζί του τα w7 αλλά να θέλει παράλληλα αυτονομία και φορητότητα.

  • @ tom not Τα W7 υποτίθεται για οθόνες αφής, και όντως αν το σκεφτείς είναι αρκετά πιό βολικό σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Τώρα θα είναι και λίγο παράξενο να τα δουλεύεις σε αφή, γιατί είναι ασυνήθιστο, τόσα χρόνια με το ποντίκι...

  • Εφ' όσον έχει HDD και πληκτρολόγιο το βάρος του θα ξεπερνάει το 1 κιλό. Δεν λέει για tablet με τέτοιο βάρος.
    Προσωπικά πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω ένα tablet που να τρέχει Win7. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ποιο πλήρες λειτουργικό από το Αndroid.

  • Πάρα πολύ πρακτικό το qwerty πληκτρολόγιο και η θύρα USB γιατί μπορείς να βάλεις λογικά και ποντίκι και θα είναι σαν υπολογιστής.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.