Galaxy Tab A 10.1: Έρχεται σύντομα με S-Pen

Μετά την ανακοίνωση του Galaxy Tab A 10.1’ (2016) τον περασμένο Μάιο, η Samsung φαίνεται πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο tablet της σειράς A με S-Pen. Μάλιστα διέρρευσαν εικόνες που υποτίθεται πως προέρχονται από το εγχειρίδιο της συσκευής και την απεικονίζουν ξεκάθαρα με ένα πενάκι στο κάτω μέρος.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό, αλλά ίσως η Sammy να ενσωματώσει ένα ανανεωμένο και βελτιωμένο S-Pen, παρόμοιο με εκείνο του Galaxy Note 7.

Το νέο Tab A θα έχει μάλλον τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το νεοανακοινωθέν του Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε τον οκταπύρηνο Exynos 7870 στα 1.6 GHz, 2 GB μνήμη RAM και 16 GB αποθηκευτικό χώρο που θα μπορείτε να αυξήσετε μέσω MicroSD. Η κύρια κάμερα και ο selfie φακός θα είναι 8 και 2 Megapixel αντίστοιχα. Εν ολίγοις, δεν θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο tablets εκτός του S-Pen, το οποίο μπορεί βέβαια να αποδειχθεί μια σημαντική αναβάθμιση.

Galaxy Tab A 10.1, Galaxy Tab A 10.1: Έρχεται σύντομα με S-Pen

Να σημειωθεί πως θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις με κωδικούς SM-P580 και SM-P585, όπως δηλαδή συνέβη και στο Tab A 10.1′. Πιθανότατα η μια έκδοση θα έχει μόνο σύνδεση Wi-Fi, ενώ η άλλη θα κυκλοφορήσει με ενσωματωμένη κεραία 4G/LTE.

Αν συλλογιστούμε πως η επίσημη τιμή του Tab A 10.1’ στην Ελλάδα είναι 299 ευρώ για την Wi-Fi έκδοση και 349 ευρώ για εκείνη με υποστήριξη LTE, τότε το νέο tablet της Samsung με S-Pen θα είναι ελαφρώς ακριβότερο. Πλέον αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το χρονικό πλαίσιο, αλλά μάλλον θα το δούμε πριν τα τέλη του έτους.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

Πάρτε Samsung tablet και αν δείτε αναβάθμιση εμένα να με χεσ@@@

stef

Πότε έρχεται στην Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.