Tabletoδιαγωνισμός Techblog, Κερδίστε το Vero Tab W8i με Windows 8.1

Super tabletοδιαγωνισμός από το αγαπημένο σας Techblog με δώρο ένα super 8ιντσο tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Κάντε δικό σας το Vero Tab W8i με οθόνη LCD IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel, μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB με επέκταση μέσω micro SD. Μάθε πως μπορείς να το κερδίσεις!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερός νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 853 (Μιχάλης Αραμπατζής). Ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί με email ενώ έχει ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog. Καλή επιτυχία σε όλους!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήστε και τα 2 βήματα παρακάτω:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.
2. Να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:00 το μεσημέρι 23:30 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 12 Δεκεμβρίου 2014 16:51

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.