HP Envy X2, Η επιστροφή στις ταμπλέτες με ένα υβριδικό μοντέλο

Τι κάνεις όταν θέλεις να συνεχίσεις να έχεις δυναμική παρουσία στα ultrabooks, αλλά ταυτόχρονα επιθυμείς διακαώς να επιστρέψεις στην κατηγορία των tablets που προκαλεί με άνεση το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού; Η λύση είναι μονόδρομος: παρουσιάζεις μία Windows 8 υβριδική συσκευή. Αυτό έκανε και η HP με το Envy X2.

Πρόκειται για μία καλοσχεδιασμένη πρόταση με αποσπώμενο πληκτρολόγιο που το καθιστά χρήσιμο κάτω από όλες τις συνθήκες, ενώ το όνομα HP εγγυάται την καλή ποιότητα κατασκευής. Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες του.

HP Envy X2
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8
Επεξεργαστής: dual-core Intel Atom Z2760
Μνήμη RAM: 2 GB
Οθόνη: 11.6 ίντσες, ανάλυση 1366 x 768 pixels, IPS
Κάμερα: 8 megapixels
Δεύτερη κάμερα: HD camera
Ενσωματωμένη μνήμη: 32/ 64 GB SSD
Wi-Fi n, Bluetooth, NFC

Πηγή

Σχόλια

  • οι ταμπλέτες με intel και windows 8 θα φέρουν πανικό, υπάρχει καμιά πληροφορία για το τι εστί Atom Z2760?

  • Eίναι της σειράς Clover Trail. Είναι 32άρης στα 1800Mhz φετινό μοντέλο με καλές δυνατότητες στα γραφικά. Αλλά νομίζω πως θα περιμένω για υλοποιήσεις με Bay Trail.

  • οι ατομ ειναι οι πιο αργοι επεξεργαστες στον κοσμο!!!!!!!ενας μονουπυρινος amd παινει τετραπλασιο ποσοστο σε benchmark απο εναν δυπιρινο ατομ!!!!

  • Μάλλον θα επεκτείνεται και μπαταρία γιατί στην τέταρτη φωτογραφία η βάση του μοιάζει με μπαταρία notebook δεν νομίζω να είναι απλά βάση, πιστεύω ότι όταν κλειδώνει το tablet στο πληκτρολόγιο θα γίνεται μια φόρτιση η κάτι τέτοιο. Αν και μάλλον δεν το έχουν κάνει θα είναι μια καλή ιδέα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.