HP TouchPad tablet, Παράγεται ακόμα!

Σύμφωνα με ανώνυμες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα DigiTimes, η HP έχει παραγγείλει προς κατασκευή 100.000 με 200.000 μοντέλα HP TouchPad τα οποία σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά στα τέλη Οκτωβρίου. Φαίνεται ότι όχι μόνο ξεστόκαρε όλα τα τεμάχια που είχε στις αποθήκες της μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει να υποστηρίζει το WebOS αλλά η τεράστια ζήτηση στην τιμή των 99 δολαρίων της δίνει αέρα για μεγαλύτερο κέρδος.

Ακόμα και να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, δεν είναι σίγουρο ότι το εισαγωγικό μοντέλο HP TouchPad 16GB θα πωλείται ξανά στα 99 δολάρια Αμερικής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Σεπτεμβρίου 2011 11:45

Σχόλια

  • Σίγουρα ενδιαφέρομαι και εγώ, γιατί κάπου αλλού διάβασα οτι η ανάπτυξη του WebOS δεν θα σταματήσει και η ΗΡ θα το διαθέτει σε άλλους κατασκευαστές hardware που ενδιαφέρονται για αυτό (βλέπε δήλωση Samsung οτι δεν ενδιαφέρεται για την αγορά του WebOS)
    Επίσης, γίνεται προσπάθεια απο developers να κάνουν το Android, port στο touchpad το οποίο ήταν επιτυχημένο σε μερικές περιπτώσεις (άρα ίσως δούμε και honeycomb κάποτε στο touchpad?)

    Τα παραπάνω λοιπόν και σε συνδυασμό με τα 99 δολάρια που πιθανότατα θα το πουλήσει η ΗΡ (στο ebay τα "τζιμάνια" που πρόλαβαν να το πάρουν, το πουλάνε 200), το κάνει τρομερά ελκυστικό...

    Κώστα, πρέπει να οργανωθεί ειδικό topic ώστε να κάνουμε κίνηση και να καταφέρουμε να φέρουμε μια παρτίδα για εμάς, τι λες?????

  • Αν βγει και βρεθει τροπος να παρουμε και ελλαδα με 99$ τοτε θελω και γω ενα. :) :):):):):):):)

  • Δε ξέρω έχει κάποια λίγα αρνητικά. Όπως βασικό για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει HDMI και δεν πιάνει GSM..; Βέβαια οκ δεν είναι και 600 ευρώ όπως στα υπόλοιπα.

  • Μου έφερε ένα HP TouchPad 32GB ένας ξάδελφός μου από την Αμερική. Μαζί με όλα τα αξεσουάρ το πληρώσαμε στις αρχές Ιουλίου $770, όμως μετά τη μείωση της τιμής του μας επεστράφησαν $500!
    Το μηχάνημα είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Το μόνο πρόβλημα δεν υπάρχει ακόμη ελληνική έκδοση του πληκτρολογίου (υπάρχουν ιταλικά, γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά).

    Θα πρέπει η ελληνική HP να ζητήσει μερικές εκατοντάδες για την Ελληνική Αγορά.

  • παιδια οποιος μπορει να μαθει απο που μπορουμε να το τσιμπισουμε ας μας πει... γιατι εδω μιλαμε για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ... ακου εκει 99$

  • Είναι παντου σε ολη την αμερικη sold out. Εγω το παραγγειλα πριν λιγες μερες απο το ebay. Μου κοστισε 210 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και αλα 35 ευρω η θηκη του. Απο βδομαδα το περιμενω. Πιστευω πως αξιζει να αγοραστει με τιμη 210 ευρω. Οποιος θελει ας ριξει μια ματια στο ebay και θα βρει πολλα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.