Η HTC ίσως κατασκευάσει το επόμενο Nexus tablet

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που καταφθάνουν από την Ταϊβάν, πατρίδα της εταιρείας HTC η Google ήρθε σε συμφωνία μαζί της για την κατασκευή του επόμενου Nexus tablet που αναμένεται να παρουσιαστεί μετά το καλοκαίρι. Παλαιότερες προσπάθειες της HTC με το Flyer αλλά και το Jetstream (Αμερική μόνο), δεν είχαν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα…

… και η εταιρεία κατά κάποιο τρόπο έχει αποσυρθεί από τη συγκεκριμένη αγορά. Πέρισυ είχε ακουστεί ότι αναπτύσσει δύο tablet με λειτουργικό σύστημα Windows κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Δείχνει πάντως ότι ίσως έχουν κάποια βάση οι νέες πληροφορίες και γιατι όχι να δούμε την HTC να ξαναμπαίνει στην αγορά των tablets – έστω και με πλάγιο τρόπο – μετά και την LG που με το μοντέλο G Pad 8.3″ έκανε δυναμικό come back μετά από μήνες απουσίας.


Στην φωτογραφία εμφανίζεται το μοντέλο HTC Flyer.

Πηγή

Σχόλια

  • Γιατί όχι; Ένα HTC tablet λείπει απ την αγορά. Ποιότητα στα υλικά, αλλά θελουμε και το κάτι τοις επιπλέον. Είτε τσαχπινιά στο software, είτε κάτι νέο σε hardware που δεν υπάρχει ακόμα (δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό, αλλά δουλειά τους είναι να βρουν).
    Εγώ θεωρώ λάθος που επέλεξαν να φύγουν από την αγορά των tablet η LG και HTC. Η χρονιά που παλεψανε για μερίδιο στην αγορά των tablet, το Android ήταν άγουρο ακόμα και καλά καλά δεν υπήρχε προοπτική για να μπει σε tablets η Gingerbread. Η πρώτη προσπάθεια του Android σε tablets ήταν η έκδοση 3.0 Honeycomb και μετά συνεχίστηκε. Πλέον το Android είναι ώριμο και η αγορά θέλει παίχτες με εμπειρία. Η LG το τόλμησε και το come back της με το όνομα G Pad έκανε το μπαμ!!!

    Ας το δούμε τώρα απ την πλευρά Nexus. Δεν μου αρέσει η είδηση. Η ASUS στα tablet είναι φοβερή. Για εμένα η καλύτερη μετά την Apple με τα iPads. Έδειξε ότι ξέρει πως να φτιάχνει τούμπανα με χαμηλή τιμή και υψηλή ποιότητα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης Nexus 7 (περσινού και φετινού), που να έχει παράπονο. Από την άλλη μεριά ίσως είναι το ερέθισμα που θέλει να δώσει η Google στην HTC, να ξαναμπεί στην αγορά. Πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να βοηθήσει η Google την HTC στα smartphones που δεν τα πάει καλά στα οικονομικά με την δυνατότητα να φτιάξουν μαζί το επόμενο Nexus smartphone. Άλλωστε στα πρώτα βήματα του Android μαζί συνεργάστηκαν.

  • Το όνομα Htc σημαίνει ποιότητα κατασκευής και αντοχή.Ειχα παλαιότερα Htc προϊόντα και ήμουν πολυ ευχαριστημένος,Ως κάτοχος nexus 4 , θα έβλεπα με χαρά μια υλοποίηση των δυο τους ,μιας και το πρώτο nexus ηταν αρκετά καλο και νομίζω οτι ένα Nexus 6 με σχεδιασμό απο την Htc( ίσως να κλέψει κατι απο το one ) θα σπάσει ταμεία.

  • Καλή κίνηση έτσι ώστε να σπρώξει λίγο την htc αλλά δεν ξέρω αν θα βγει σε καλό είμαι κάτοχος του nexus 7 και βλέπω οτι η asus έχει κάνει καλή δουλεία ελπίζω και η htc να συνεχίσει έτσι αν τελικά αναλάβει την δουλειά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.