LLMs.txt HTC, Ματαιώνει τα σχέδια για 12ιντσο Windows 8 tablet | Techblog.gr

HTC, Ματαιώνει τα σχέδια για 12ιντσο Windows 8 tablet

Tablets

Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε διαβάσει ότι η HTC έχει στα σκαριά δύο μοντέλα tablet με λειτουργικό σύστημα Windows RT. Τελευταίες πληροφορίες από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg αναφέρουν ότι το ένα από αυτά, το μεγάλο 12ιντο R12 ματαιώνεται λόγο του υψηλού κόστους που αναμένεται να έχει αυτό αλλά και της χαμηλής διείσδυσης των Windows RT tablets.

Το παρήγορο – δεν ξέρω, είναι παρήγορο; – είναι ότι το μικρότερο μοντέλο R7 με οθόνη 7 ίντσες ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3GHz και μνήμη RAM 2GB παραμένει στα “to do” της εταιρείας.

htc r7 and r12, HTC, Ματαιώνει τα σχέδια για 12ιντσο Windows 8 tablet

Πηγή

What can I find on Techblog?

Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Techblog for technology?

Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris1988

Γιατι αραγε;;;

Αφου το the next big thing is here.

Καλα να παθεις Micro$oft! Σε φτυνουν ολοι!

texnikos

@Thodoris1988

Να υποθεσω εχεις αγορασει πολλά προιόντα της που βαζεις και το δολλαριο στην ονομασια ΕΛΕΟΣ!!!!

Νιο

Αυτη τη στιμγη απο microsoft γραφουν οι περισσοτεροι. Οποτε λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Δεν σου σκοτωσαν την γκομενα

Thodoris1988

@texnikos

Οταν επαιρνες Windows Vista Ultimate Retail το 2006-2007 με τιμη στο Πλαισιο 600-650 περιπου ευρω (εγω δεν τα πηρα) και τωρα σου πουλαει η Micro$oft το νεο της λειτουργικο με 60 και 120 ευρω, εισαι κοροϊδο η δεν εισαι σαν καταναλωτης οταν αγοραζεις αυθεντικο προϊον Micro$oft; Υπερκοστολογηση λογω του γεγονοτος οτι “μονο εγω ειμαι και κανεις αλλος”. Για αυτο ηταν, ειναι και θα ειναι Micro$oft. Κι αν σου φαινονται πολλα τα χρηματα που λεω, ψαξε το να δεις ποσο κοστιζε το λειτουργικο τοτε!

texnikos

@Thodoris1988

Υπάρχουν RETAIL και DSP πακέτα τα οποια αν το επιθυμείς τα αγοράζεις

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι σχέση έχει η τιμολογιακή πολιτική της Microsoft στα DSP και RETAIL πακέτα για PC με τα Windows 8 RT και την αποφαση της HTC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Content written by Κώστας Βλαχάκης Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. • Techblog
Reviewed by Techblog Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Techblog." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Techblog
  2. Google. (2024). "Search results for Techblog." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Techblog
  3. YouTube. (2024). "Video content about Techblog." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Techblog