Huawei S7 Tablet, Στη Vodafone με 359 ευρώ

Για ακόμα μια φορά οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώνονται. Το tablet Huawei S7 – το καλό μοντέλο με την capacitive οθόνη – είναι διαθέσιμο και αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone. Το S7 φοράει Android 2.1 και έχει ενσωματωμένη μνήμη 8GB. Θα το βρείτε σκέτη τη συσκευή στα 359 ευρώ αλλά και πιο οικονομικά σε συνδιασμό με προγράμματα ίντερνετ.

, Huawei S7 Tablet, Στη Vodafone με 359 ευρώ

Huawei S7
Android 2.1
Οθόνη αφής 7 ιντσών
Επεξεργαστής 1GHz
Kάρτα SIM (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κινητό)
Κάρτες microSD
Δύο κάμερες (η μια για βιντεοκλήσεις)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zafiris

Είναι ακριβό για κατηγορία οικονομικών tablet.Δεν έπρεπε να κοστίζει πάνω από 300.

stavros

Η τιμη του ειναι τελεια αμα σκεφτεις οτι το galaxy tab κανει 689 ευρω!

Γιώργος Μ.

Είναι σίγουρα σωστά τα χαρακτηριστικά του παιδιά? Με ένα ψάξιμο στο net , βρήκα το συγκεκριμένο tablet σε καλή τιμή αλλά τα χαρακτηριστικά του είναι διαφορετικά και συγκεκριμένα ο επεξεργαστής του λέει ότι είναι χρονισμένος στα 768 MHz και όχι στο 1 GHz.
Πάντως η τιμή που το φέρνουν στην Ελλάδα είναι ακριβή σε σχέση με τις δυνατότητές του.Συμφωνώ με τους προηγούμενους που λένε ότι θα έπρεπε να ήταν κάτω των 300 ευρώ.

Marios Basileiou

Παλια μου αρεσε…… αλλα για αυτες τις εποχες τωρα που θα βγουν τα τερατα με την 2.3 αυτο δεν κανει να το παρεις!!!

Zafiris

@stavros Το galaxy tab δεν ανήκει στην κατηγορία των οικονομικών tablet.Εκτός αυτού θα πάρει και σίγουρα την 3.0 ενώ η κινεζιά μάλλον δεν θα πάρει ούτε τη 2.2 !

Και 2.1?Τι 2.1 ρε κινέζοι εκεί μείνατε?

Αλέξανδρος

Οχι απλά ακριβό πανάκριβο. Με 100 ευρώ ακόμα παίρνεις ipad.

alex

υπερβολές το ipad δεν ειναι κινητο και κοστιζει 180 ευρώ παραπανω.

Αλέξανδρος

Είπα εγώ ότι είναι κινητό; Το ipad καινούριο σφραγισμένο από ebay 450 κάνει μαζί με τα μεταφορικα

alex

δεν εχω πιστωτικη και εχω επιδοτηση, οποτε

Αλέξανδρος

Οπότε άσε την επιδότηση για να σου μικρύνει το πάγιο

antonis

Εχει σιγουρα capacitive οθονη?αν εχει πιστευω ειναι καλη περιπτωση απλα μπορειτε να βεβαιωθητε για αυτο πριν κανουμε την αγορα?η πληροφορια θα ηταν απαραιτητη για την αποφαση μου .περιμενω νεα

antonis

Υπαρχουν νεωτερα για το θεμα της οθονης?ειμαι σε επαρχια και ακομη στην vodafone δεν τους ηρθε η συσκευη,δεν μπορουν να με απαντησουν .αν υπαρχη καποια εξελιξη θα μπορουσα να την μαθω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.