Tablets

Huawei MediaPad M5 lite: "Ελαφρύτερα" specs αλλά περισσότερη διασκέδαση [CES 2019]

Μην σας ξεγελάει η λέξη “lite”. Το συγκεκριμένο tablet της Huawei φαίνεται να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για διασκέδαση. Τέσσερα ηχεία Harman Kardon και AI τεχνολογία σε full HD οθόνη είναι ορισμένα μόνο από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του.

Το μοντέλο Lite απευθύνεται επίσης σε νέες οικογένειες με μια εξειδικευμένη εφαρμογή “Kids Corner” με όρια περιεχόμενου και προστασία για τα μάτια των παιδιών. Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για να βεβαιωθούν ότι κάθε φορά που το παιδί τους πραγματοποιεί είσοδο στο tablet, εισέρχονται αυτόματα και εκείνοι στην εφαρμογή. Οι αισθητήρες της συσκευής χρησιμοποιούνται επίσης για να ενημερώσουν τα παιδιά να κάνουν πίσω εάν τα πρόσωπά τους φτάσουν πολύ κοντά στην οθόνη ή να καθίσουν ίσια εάν βρίσκονται ξαπλωμένα καθώς χρησιμοποιούν το tablet.

Οι αισθητήρες μπορούν επίσης να προγραμματίσουν τη μείωση του μπλε φωτός για ευκολότερη προβολή τη νύχτα καθώς και λειτουργία χρονικού ορίου για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά πηγαίνουν στο κρεβάτι στην ώρα τους. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποδοχή για κάρτα microSD χωρητικότητας έως 256 GB, έκδοση Android Oreo με EMUI 8.0, θύρα USB-C, υποδοχή ακουστικών και γραφίδα M-Pen lite για αίσθηση φυσικής γραφής.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.