Η Lenovo ετοιμάζει foldable tablet με οθόνη της LG Display;

0

foldable tablet

Οι συνεχόμενες φήμες για επερχόμενες foldable συσκευές (foldable smartphone βέβαια ακόμη να δούμε στην αγορά) συμπεριλαμβάνουν και τη Lenovo στους υποψήφιους κατασκευαστές. Σύμφωνα με μία τελευταία αναφορά μάλιστα η εταιρεία εργάζεται επάνω σε ένα foldable tablet.

Συγκεκριμένα, αναφορά που έρχεται από τη Νότια Κορέα ισχυρίζεται ότι η Lenovo σκοπεύει να παρουσιάσει foldable tablet με 13 ιντσών οθόνη προϊόν της LG. Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν προκειμένου να φέρουν το πρώτο πτυσσόμενο tablet στην αγορά. Το μέγεθος της οθόνης σε πλήρη έκταση θα είναι 13 ίντσες ενώ διπλωμένη θα συρρικνώνεται στις 8 ή στις 9 ίντσες.

Η LG Display προβλέπει περισσότερα πλεονεκτήματα και προοπτικές σε αυτού τους είδους συσκευές όταν πρόκειται για tablets. Οι ευέλικτες οθόνες των tablets θα έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα εφόσον η χρήση τους είναι πολύ λιγότερη. Αναλογιστείτε μόνο πόσες φορές την ημέρα θα χρειαστεί να αναδιπλώσουμε την οθόνη του smartphone έναντι του tablet μας.

Επίσης, τα πτυσσόμενα tablets με μεγάλη οθόνη θα μεταφέρονται πλέον πιο εύκολα από τους χρήστες, ενώ οι οθόνες τους θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και «διπλωμένες». Αντιθέτως, τα πτυσσόμενα smartphones σύμφωνα με τα πρότυπα μοντέλα που έχουμε δει μέχρι σήμερα διπλώνουν στα δύο καλύπτοντας την οθόνη.

Η LG Display σκοπεύει να προμηθεύσει στην Lenovo το 13’’ OLED foldable panel μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Στο μεταξύ εμείς θα περιμένουμε το πρώτο foldable smartphone της Samsung με 7άρα οθόνη που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2019 ή την αντίστοιχη πρόταση της Huawei.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα