Η Lenovo ετοιμάζει foldable tablet με οθόνη της LG Display;

foldable tablet, Η Lenovo ετοιμάζει foldable tablet με οθόνη της LG Display;

Οι συνεχόμενες φήμες για επερχόμενες foldable συσκευές (foldable smartphone βέβαια ακόμη να δούμε στην αγορά) συμπεριλαμβάνουν και τη Lenovo στους υποψήφιους κατασκευαστές. Σύμφωνα με μία τελευταία αναφορά μάλιστα η εταιρεία εργάζεται επάνω σε ένα foldable tablet.

Συγκεκριμένα, αναφορά που έρχεται από τη Νότια Κορέα ισχυρίζεται ότι η Lenovo σκοπεύει να παρουσιάσει foldable tablet με 13 ιντσών οθόνη προϊόν της LG. Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν προκειμένου να φέρουν το πρώτο πτυσσόμενο tablet στην αγορά. Το μέγεθος της οθόνης σε πλήρη έκταση θα είναι 13 ίντσες ενώ διπλωμένη θα συρρικνώνεται στις 8 ή στις 9 ίντσες.

Η LG Display προβλέπει περισσότερα πλεονεκτήματα και προοπτικές σε αυτού τους είδους συσκευές όταν πρόκειται για tablets. Οι ευέλικτες οθόνες των tablets θα έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα εφόσον η χρήση τους είναι πολύ λιγότερη. Αναλογιστείτε μόνο πόσες φορές την ημέρα θα χρειαστεί να αναδιπλώσουμε την οθόνη του smartphone έναντι του tablet μας.

Επίσης, τα πτυσσόμενα tablets με μεγάλη οθόνη θα μεταφέρονται πλέον πιο εύκολα από τους χρήστες, ενώ οι οθόνες τους θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και «διπλωμένες». Αντιθέτως, τα πτυσσόμενα smartphones σύμφωνα με τα πρότυπα μοντέλα που έχουμε δει μέχρι σήμερα διπλώνουν στα δύο καλύπτοντας την οθόνη.

Η LG Display σκοπεύει να προμηθεύσει στην Lenovo το 13’’ OLED foldable panel μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Στο μεταξύ εμείς θα περιμένουμε το πρώτο foldable smartphone της Samsung με 7άρα οθόνη που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2019 ή την αντίστοιχη πρόταση της Huawei.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.