iPad 5, Πιο ελαφρύ και λεπτό από το 4άρι και με τον επεξεργαστή A7X

Το επόμενο μοντέλο iPad 5 αναμένεται να ανακοινωθεί φέτος και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα ακολουθεί την σχεδιαστική αντίληψη που εισήγαγε το iPad mini. Το νέο 5άρι tablet θα είναι 15% πιο λεπτό και έως 30% πιο ελαφρύ από το τωρινό μοντέλο iPad 4 Retina και θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή A7X και κάμερα 8 Megapixel.

Πηγή

Σχόλια

  • 15% πιο λεπτό, 30% πιο ελαφρύ,14% πιο γρηγορο,9% πιο κρυο,17% πιο γλυκο,5% πιο ζουμερο,100% πιο ακριβο..Αξία ανεκτίμητη..
    Αυτό θα πει ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

  • Μας αρεσει δεν μας αρεσει το ipad ειναι μια απιστευτη συσκευη που πραγματικα δεν εχει αντιπαλο στα tablet. Kατι πηγε να κανει η microsoft, καλη προσπαθεια αλλα...για android καλυτερα να μην μιλησω, απλα μεινετε μακρια, ακομα τα κλαιω.

  • Το Ipad ειναι το κορυφαιο tablet.Ειχα το πρωτο,μετα πηρα το τριτο(αν και βιδωθηκα οταν η Apple εβγαλε τοσο γρηγορα το τεταρτο),και κατεληξα,οτι μαζι με το playbook της Blackberry που το εχω για την δουλεια μου,ειναι τα δυο tablet που με εχουν βολεψει.Τα android tablet,τα εχω δοκιμασει σε φιλους μου,αλλα δεν μπορω να πω οτι ξετρελλαθηκα.Βεβαια οτι βολευει τον καθενα,γουστα ειναι αυτα.

  • @petros, κοιτα κατα Sony xperia tablet Z, αμα θες να δεις ποιο ειναι το καλυτερο στην αγορα απο tablet... (πριν αρχισεις να με κραζεις κανε search :P )

  • αφου ασχοληθηκα με διαφρορων ειδων tablet μπορων να πω κι εγω οτι το iPad απλα δεν εχει αντιπαλο και κανει το iOS να δειχνει τα πραγματικα του δοντια(γνωμη μου παντα :). Τωρα το μοναδικο "παραπονο" που εχω απ'το iPad 4 που εχω ειναι το βαρος και ελπιζω να υπαρχει οντως βελτιωση σ'αυτον τον τομεα! Οχι οτι ειναι τοσο βαρυ πια αλλα αν το κρατας με το ενα χερι για αρκετη ωριτσα κουραζει λιγο...

  • Μπραβω οι Avenged Sevenfold..να βγαζουν και επεξεργαστες,δεν το περιμενα..! χαχχα ;P
    Σιγουρα θα ροκαρουν!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.