iPad Air 3: Ανακοίνωση το πρώτο εξάμηνο του 2016 χωρίς 3D Touch;

Τον Σεπτέμβριο η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα iPd Pro και iPad mini 4 μαζί με τα νέα iPhone, όμως όχι και το iPad Air 3. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της KGI η ανακοίνωση του iPad Air 3 θα γίνει το πρώτο μισό του 2016. Επιπλέον, αναφέρεται ότι μάλλον δεν θα δούμε αισθητήρες πίεσης στη οθόνη λόγω θεμάτων στην παραγωγή.

Ο Ming -Chi Kuo της KGI αναφέρει ότι τα θέματα στην παραγωγή δεν αναμένεται να επηρεάσουν το iPhone 7, αλλά μόνο το iPad Air 3.

Η ανακοίνωση του 9.7 ιντσών iPad θα μπορούσε να γίνει στο event του Μαρτίου, το οποίο λέγεται ότι έχει προγραμματίσει η Apple και είναι πιθανό να ανακοινώσει το 4ιντσο iPhone 6c και το δεύτερης γενιάς Apple Watch.

iapd air 3 no 3d touch, iPad Air 3: Ανακοίνωση το πρώτο εξάμηνο του 2016 χωρίς 3D Touch;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Android & Windows User

Ελπίζω να μην έχει τα γνωστά προβλήματα του iPad Pro με την φόρτιση !!!
Το Apple iWatch γιατί επιμένουν αφού κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα δώσει 400 Ευρώ και βάλε για να αγοράσει ένα ρολόι που στέλνει sms, μετράει του παλμούς και τις θερμίδες εφόσον υπάρχουν και πιο οικονομικά gadget για αυτή την δουλειά !!!

Panagiotis Koundis

Το έχετε χάσει το παιχνίδι στα tablet εκεί στο ακριβό μήλο! Η MS θα σας πάρει την κυριαρχία σας πανηγυρικά, ήδη το πράττει εδώ και 2 μήνες!

Αλέξανδρος

@Panagiotis Koundis το παιχνίδι το έχασε πρώτα από τα φτηνά android και μετέπειτα από τα ακριβά android ( ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί σας αρέσει ένα λειτουργικό και ειδικά σε tablet που δεν μπορεί να κάνει δύο ή και περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως ). Το android μείωσε πολύ το μερίδιο της στα tablet.
Τώρα τα full Windows σε tablet είναι εκτός συναγωνισμού με όλα τα mobile tablets αλλά εκεί πάλι πρέπει να είναι πάνω από 9″ και με δυνατά specs που ανεβάζει πολύ την τιμή.
Η apple αν θέλει να ξανά πάει στις δόξες της στα tablet πρέπει να βάλει Mac os. Τελείωσαν τα ψέματα. Τώρα pro που είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και χιλιάρικο, χμμμ………. υπάρχει ένα θεματάκι εδώ. Όσο και κοιμισμένος να είναι ο άλλος καταλαβαίνει ότι το surface της Ms είναι ΕΊΝΑΙ Ή ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΠΙΛΟΓΉ, ειδικά αν μιλάμε για επαγγελματική χρήση ( με ότι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή: εφαρμογές, δύναμη και φυσικά να το συνδέεις με μια ρημάδα οθόνη χωρίς να σου δεσμεύει την μόνη usb που υπάρχει ή να μην χρειάζεται dock για να δώσεις εικόνα και παράλληλα να συνδέσεις και περιφερειακές συσκευές ).

Shadgr

Καλά όλα αυτά που γράφετε για την MS, αλλά αυτό με την δήθεν κυριαρχία της το ακούω τουλάχιστον 3 χρόνια τώρα. Και μάλιστα πρόπερσι είχα πουλήσει και το ipad μου, περιμένοντας να πάρω κάποιο Windows tablet.. Και μαντέψτε, ξανά πήρα ipad.. Η MS αργεί ακόμη.. Θέλει πολύ δουλειά, όχι μόνο λόγια..
Μην πω για τις +10 ώρες μπαταρία, για την απόλυτη ευκολία On the go χρήσης.. Και απροβλημάτιστα.. Για να ξυπνάμε λίγο!!!!

Makis

@Αλέξανδρος, εσύ φαντάζομαι μπορείς να κάνεις 2 πράγματα ταυτόχρονα και δη σε υπολογιστή…επίσης κάπου τα έχεις μπλέξει με το multitasking, επειδή βαριέμαι να αναλύω, υπάρχει βίντεο στο yt να δεις το multitasking του ipad air 2 με 15 εφαρμογές ανοιχτές και όταν επιλέγεις την πρώτη που άνοιξες, συνεχίζει εκεί που την άφησες, δεν έχεις πιάσει ipad…αλλά δεν πειράζει κιόλας.

Vasilis

Εχω iPad air2 δοσμένο απο την εταιρία μου με περασμένο πάνω του ενα προγραμμα πωλήσεων που δουλεύω.. Εχω ομως κ ενα toshiba με win8.1… Η εμπειρία χρήσης των win8.1 ειναι άθλια και γεμάτο lag…καμία σχέση με την σπιρτάδα , την ποιότητα κ εύρος εφαρμογών του air κλπ…ωστόσο αν τα win10 παρουσιάσουν πιο ισχυρό κ αξιόπιστο σύνολο θα το δούμε στην πράξη! Παντως καλο ειναι να μην συγχέεται ο υπολογιστής με το tablet. Το δεύτερο θα πρέπει να ειναι καθαρά ένας βοηθός του υπολογιστή.. Ενα μηχάνημα που θα αναλαμβάνει ελαφριές εργασίες σε ευχάριστο , απλό περιβάλλον και μετα στο σπίτι σου ή στο γραφείο σου ο υπολογιστής να αναλαμβάνει τα βαριά οπως excell, word κλπ ..

Kotsos

Έχω ρε παιδιά iPad air δύο αλλά μπορεί να συγκριθεί; Με ένα Microsoft surface pro Το ένα παίρνει applications και το άλλο software οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί. Το επόμενο για εμένα θα ειναι Microsoft surface όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά καθίστε καλά, τι είναι αυτά που λέτε.@Makis εγώ φίλε μου δεν τα έχω μπλέξει καθόλου, εσύ μου φαίνεται τα ξέρεις μισά. Όταν λέμε πολυεργασία με δύο κουβέντες είναι ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ή ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Για το προσκήνιο δες την φώτο από το xperia z ultra μου ( για το παρασκήνιο δες πάνω στη μπάρα αριστερά, φαίνονται μερικά προγράμματα που τρέχουν από τα εικονίδια τους ) συνδεμένο με οθόνη : https://drive.google.com/file/d/0B1_VA_CB_93oS0JURjNPTjE4T0E/view?usp=docslist_api Από εκεί και πέρα επειδή οι εφαρμογές τις βλέπεις στο task manager δε σημαίνει ότι είναι και ανοιχτές και συνεχίζουν να λειτουργούν. Απλά είναι εκεί παγωμένες χωρίς να κλείνουν. Τα πράγματα για τα ipad έχουν στρώσει κάπως και μόνο θετικό είναι αυτό ( το λέω χωρίς καμία δόση ειρωνείας ), με το split screen, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Σας χαλάει ενώ είστε στο browser να ανοίξετε μια αριθμομηχανή ή μια σημείωση και παράλληλα να βλέπετε ένα βιντεάκι σε παράθυρο που αιωρείται; Για να διορθωθεί το ios ( σε δυνατότητες φυσικά, γιατί κανείς δεν λέει ότι δεν είναι smooth λειτουργικό ) πρώτοι εσείς πρέπει να κράξετε την apple . Επίσης μη παρερμηνεύετε τον “γραπτό μου λόγο” χαχχαχά. Είπα παραπάνω ότι: Τώρα τα full Windows… Συνέχεια »

Kotsos

@ Αλέξανδρος αυτό το οποίο αναφέρεις με το βιντεάκι πλέον γίνεται στο iPad air δύο

Makis

@ kotsos

Αστον βρε, δεν έχει πιάσει πρόσφατα ipad έχει μείνει στο πρώτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.