iPad HD με οθόνη Retina ανάλυσης 2048×1536 pixels [φήμες]

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες σχετικά με το πως θα είναι το iPhone 5. Ένα βελτιωμένο iPhone 4 ή ένα τελείως ανασχεδιασμένο iphone. Εσχάτως ακούσαμε και για iphone 6 με διαφορετικό τρόπο φόρτισης ή πιο συγκεκριμένα ασύρματη φόρτιση!

Τώρα οι φήμες έχουν και πάλι να κάνουν με την επικείμενη κυκλοφορία ενός πιο high end iPad με ανάλυση οθόνης 2048×1536 pixels. Δεν πρόκειται για το iPad 3, αλλά για ένα ανώτερο iPad 2 με ονομασία iPad HD, λογικά και με “ανώτερη” τιμή!

Θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες ή σε όσους κάνουν επεξεργασία εικόνων και βίντεο. Σκεφτείτε το όπως τα απλά MacBook που απευθύνονται στο μέσο χρήστη, ενώ τα MacBook pro απευθύνονται σε πιο απαιτητικούς χρήστες ή επαγγελματίες.

Ενδεχομένως να δούμε και κάποια έκδοση των Aperture και Final Cut για το iPad. Επίσης το αναβαθμισμένο μοντέλο του iPad πιθανότατα θα είναι και μεγαλύτερης χωρητικότητας, αφού θα απευθύνεται κυρίως για επεξεργασία (και αποθήκευση) multimedia περιεχομένου.

Πάντως με την Apple ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το τι θα πράξει τελικά.

Πηγή

Marios1508

Επεξεργάστηκε την 8 Ιουλίου 2011 13:53

Σχόλια

  • Εγώ εικάζω ότι το ipad 3 θα έρχεται με ένα dock που θα το μετατρέπει ουσιαστικά σε ένα macbook air με πλήρες πληκτρολόγιο και ενδεχομένως θα έχει έξτρα μπαταρία, thunderbolt και sd card slot.
    Βέβαια από εικασίες άλλο τίποτα.

  • ειπαμε φημες αλλα οχι και ετσι
    οθονη με τοσο μικρο μεγεθος και φτιαγμενη για να εχεις pointer το δακτυλο δεν ειναι φημες να εχει αναλυση 2048×1536, ειναι χαζομαρες

  • Και τοτε εμφανιστηκε ενα γιγαντιο σκουλικι με ενα ιπποτη στην πλατη...
    Αυτες οι αναλυσεις σε αυτα τα μεγεθη ειναι ελαφρως απιθανες. Ασε που η apple δεν ειναι κοροιδο. Αν μπορουσε κατι τετοιο, θα το ανεβαζε σιγα σιγα, για να επωφελειτε σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

  • ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ APPLE!Yπαρχουν και αλλες εταιρειες περα απο αυτην...

  • Φήμες λένε ότι ακούστηκαν φήμες περί διαφόρων "κύκλων" φιλικά προσκείμενων στην Apple ότι φημολογείται μία φήμη για την φημολογούμενη ανάλυση της Retina ή την εμφάνιση της φημολογούμενης Retina 2 όπου σύμφωνα πάντα με την φημολογία των κύκλων όπως προείπαμε δεν γνωρίζουν έαν επαληθευτεί τίποτε απο αυτά που φημολογούνται ή απλά μείνουν σε επίπεδο φημολογιών.

    Φήμης Φημάκης για το Kriti ΤV

  • Ωραια ωραια να το βγαλουν και να το πουλανε 900 ευρω να πανε παλι με τις ουρες να περιμενουν για να το αγορασουν χαχαχα ελεος...

  • Όποιος έχει παρακολουθήσει την πολιτική της apple ξέρει οτι δεν παίζει τέτοιο πράγμα. Απο φήμες χορτάσαμε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.