Επίσημα τα νέα iPad Pro με οθόνη 10.5 και 12.9 ιντσών

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή για την Apple, η οποία από τη σκηνή του WWDC 2017 έκανε ανακοινώσεις που αφορούν σε software, αλλά και hardware. Μαζί με το iOS 11 και το έξυπνο ηχείο HomePod, με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Siri, έφερε και νέα iPad Pro.

Η σειρά iPad Pro περιλαμβάνει πλέον ένα μοντέλο με οθόνη 10.5 ίντσες, πιο λεπτά bezels και μεταλλική κατασκευή. Υπάρχει επίσης και το ανανεωμένο 12.9 ιντσών iPad Pro, ενώ και τα δυο έχουν Retina Displays.

Το νέο True Tone panel της Apple είναι υψηλής απόδοσης, με ευρεία γκάμα χρωμάτων, υπεριώδη ανακλαστικότητα, εντυπωσιακή φωτεινότητα 600 nit και υποστήριξη HDR.

iPad Pro official, Επίσημα τα νέα iPad Pro με οθόνη 10.5 και 12.9 ιντσών

Ωστόσο, η πιο σημαντική αναβάθμιση είναι το 120Hz native refresh rate στις νέες οθόνες. Τα panels υποστηρίζουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την ομαλή κίνηση όταν χρειάζεται και στη συνέχεια να εξοικονομήσετε ενέργεια όταν βλέπετε πιο αργό ή στατικό περιεχόμενο.

Η Apple υπόσχεται διάρκεια μπαταρίας έως και 10 ώρες στις δυο συσκευές. Χάρη στην υποστήριξη Fast charging δεν θα πρέπει να απαιτείται πολλή ώρα για να φορτίσουν τα νέα iPad Pro.

iPad Pro official, Επίσημα τα νέα iPad Pro με οθόνη 10.5 και 12.9 ιντσών

Στα iPad Pro 10.5 και 12.9 ιντσών βρίσκουμε το Apple A10X Fusion chip με 6 CPU και 12 GPU cores. Σύμφωνα με την Apple η απόδοση της CPU είναι βελτιωμένη κατά 30% και 40% της GPU, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η κάμερα στην πλάτη και στην μπροστινή πλευρά είναι ίδια με του iPhone 7, 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8 κα OIS, και 7 Megapixel.

iPad Pro official, Επίσημα τα νέα iPad Pro με οθόνη 10.5 και 12.9 ιντσών

Τα νέα iPad Pro είναι ήδη διαθέσιμα από σήμερα για προ-παραγγελίες με την τιμή του iPad Pro 10.5″ 64GB να ξεκινά από 649 δολάρια και φτάνουμε στα 1099 δολάρια για το 512GB iPad Pro 12.9 ιντσών. Για τα LTE μοντέλα θα χρειαστούν επιπλέον 130 δολάρια.

iPad Pro official, Επίσημα τα νέα iPad Pro με οθόνη 10.5 και 12.9 ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

Αν και δεν ειμαι φαν της apple, η αληθεια ειναι οτι επιτελους μπορω να πω οτι μου αρεσουν τα ipad…

NikosAr

Όταν θελουμε εργαλείο κι έχουμε βαρεθεί να παίζουμε με εκπτωσεις τότε είναι μονόδρομος …

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

τα νέα iPad pro είναι φανταστικά , ιδίως με τα καινούργια features του iOS 11 ειδικά για το ipad είναι laptop/deesktop killer…!!!

ΝΙΚΟΣ

Δε πέρδεται ο αποθανών. Όταν λες laptop/desktop killer , εννοείς τα MacBook /Imac φαντάζομαι @ΧΡΗΣΤΟΣ

Παπαροκας tiamat

Νταξη εχω Samsung tablet και χω πει το δεσποτη παναγιωτη απο τα
Lags bugs errors.
Δυστυχώς ειναι μονοδρομος η apple! Συν οτι αυτο που δινει η νεα οθονη ειναι κινηση ουσιας και οχι εντυπωσιασμου, αφου στα 120hz θα εκλειψει το τρέμουλο και το σπάσιμο της ομαλης ροης…

Δυστυχως ξαναλεω ειναι παλι μπροστα !

James

Laptop/desktop(!!!) Killer! Τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.

Καλή προσπάθεια αλλά άργησε δυστυχώς.

ΝΙΚΟΣ

Server /Workstation killer, & killer elite να περιμένεις του χρόνου , αν συνεχιστεί το μακροβούτι στις πωλήσεις

Chris_BMW

Ήρθε η ώρα για ανανέωση πιστεύω απο το I pad air 2 .. Θα περιμένω λίγο να δω πως θα πάει η τιμή στο Σκρουτζ κ το χτυπάω ..Το 10.5 εννοείτε …

Kostas

ελλαδα ποτε θα ερθουν?

Στέλιος Γεροχριστοδουλου

Παιδιά οποίος ενδιαφέρεται δίνω iPad Pro 9.7 32gb WiFi & cellular με θήκη και προστασία οθόνης απο την αρχή της αγοράς στα 500 ευρώ τελική τιμή 😉 θέλω να αγοράσω το καινούργιο γιατί είμαι φαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.